ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

De Marke@demarkesports 3 dk.
Arsenal XI: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Cazorla, Ozil, Alexis, Oxlade-Chamberlain, Welbeck.

Wilshere yok.Chamberlain oynayacak yerine.

Yekta´yi Marchisio filan saniyor bu adam herhalde. Italya´da 1-2 mac kazandin diye, maclari sistemin kazandigini mi saniyorsun?

Maclari oyuncular kazanir, sistemler degil. Sisteme göre oyuncular elinde olacak ki fayda saglasin.

Yekta´yi orta sahaya koyunca mi direncli oluyorsun, yoksa Olcan´i oynatinca mi?

Gercekten hicbirsey bilmiyor bu adam. Cok net.

Yok abi bu adam futbolun f sinden anlamiyor.ergin atamani te yapsinlar bundan daha kotu kadro cikartamaz.bu adami takimin basina getirenler utansin

insallah alexis sanchez bugün veyseli kevgire cevirir de bu Prandelli efendi, veysel den bi halt olmayacagini anlar.

Ya hakkaten heves meves kalmadi, istila etme Prandelli efendi ISTIFA et.

3-5-2 antipatisi benim kadar yüksek olan yoktur herhalde ama artık bu işi geçelim. Arsenal kadrosuna bakınca ilk düşündüğüm şey o savunma dörtlüsü ve Flamini'ye çok sıkı bir presle basarsak çok çok büyük hata yapabilirler. Pandev ve Burak gol atmasalar da bu görevi yapmalılar.

Adamlarin ideal orta sahasi komple yok (Wilshere Ramsey Arteta), sen bunu kullanacagina defans yapmayi düsünüyorsun.

Adamlarin eksikleri hücumda degil, orta sahada. Onlar öyle yada böyle bi yolunu bulur sen defans yaptikca.

Sen bu eksikleri kullanip maci kazanmaya calisacaktin. Ne diyecegimi bilmiyorum gercekten. Cok yazik. Kimlere kaldik.

fsdfd.png

Rakip Arsenal. Kendi sahasında oynuyor. Ve mutlak kazanması gereken bir maç. Dolayısıyla hücum oyunu oynayacaklar. Elinde Bruma, Olcan, Tarık gibi tam da böyle maçlık adamlar varken, Prandelli hala belini kaldırmakta güçlük çeken adamlara şans veriyor. Çok enteresan bir durum. Ben başkan olsam bu maçta olası bir mağlubiyette hesap sorarım. Üstelik oynatmadıkları adamlara dünya para verdik.

bu futbol fakiri italyani hala döve döve köyüne geri yollamayanlar utansin

Son dakika penaltı kazanacağız ve topun başına Chedjou gelecek; atacak ve kazanacağız. (Popescu v2)

Geri
Üst Alt