ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Ikinci golde Semih kesse Welbeckin onunu gol olmazdi... Tekide Chedjou sektirmese gol yemezdik, bitanede Burak kendini atmasa golu yemezdik... + Muslerada erken yatti bugun bi kac defa :( Bu maci yenemesek bile en azindan 1 puan almaliydik, 3 puani bile alabilirdik aslinda... Ula Prandelli gider ayak yaktin bizi...

Bugün neler gördük 4-1 dışında..

-Bu ülkede yabancı sınırı olduğu sürece yapabileceğimiz en iyi şey bu takımlarla onur mücadelesine çıkmak olacaktır.. 4-5 maçta 1 kez anca yeneriz..
-Kadro yapılandırmasını yabancı sınırına göre yapılması gerektiğini gördük ligde oynamayan adamın CLde işi yok Telles ligde oynatamıyorsan CLde de oynatmayacaksın..
-Yabancı hocaların önemli maçlar öncesi saçma sapan taktik üretmelerinin vahim sonucunu gördük..
*En kötü dönemi bile olsa Avrupa görmüş tecrübeli oyuncu farkını gördük (Hamit)
-Melonun 3lü stoperde oynayamayacağını gördük
-Bruma'dan bir halt olmayacağını gördük..
-Veysel yerine Tarık'ın oynaması gerektiğini gördük..
-3-5-2 den bir cacık olmayacağını gördük..
-Hocanın Olcan'a taktığını, Veysel takıntısı olduğunu gördük..

O kadar basit goller yedik ki ayiptır ya.
Şimdi büyük futbol yorumcularimiz hatayı semih ve chedjou da bulur.
Türk toplumunun düşüncesini gördükçe bu ülkenin futbolunun gelismiycegini anlıyorum adam kahvede bile bağırıyor atsana o topu oraya yok böle vursa gol olur ulan herseyi kolay sanmıyolar mı?

welbecki çok istemiştim ama bizimkiler ilgilenmemişler bile Campbell diye tutturdular ama olmadı benim anlamadığım bu wenger malı neden campbelli bize vermedi DK dan sonra kayboldu çocuk.

Kadroda yetersiz oyuncular kesinlikle var ama bu takım iyi oynar her türlü. Gereksiz arayış içine giriyorlar. Dediğini prandelli konusuna da yazdım. Kadroya göre belirlemiyor hoca.
En büyük aslan payı hoca da bu doğru.
Ama kadromuzun bu seviye için yetersiz olduğunu unutturmamamız lazım.
Tabi bu kadro daha iyi oynayabilir.
Fakat yapabileceklerimiz yine sınırlı şeyler olur.
Teknik direktörleri harcamak kolay ama kadro kalitesini de düzeltmek şart.
Dikkat çekmek istediğim şey bu kadro kalitemizin kötü olduğu FT ile 2.şampiyonluğumuzu yakaladıgımızdan beri bariz ortada.

Avrupa da başarı için bu 3 ana unsur oluşmalı
1-Yabancı sınırı kalkmalı
2-Kaliteli bir kadro kurulmalı
3-Simeone gibi bir TD getirilmeli

Bugün myc yemedimya artık daha yemem.
2:0'dan sonra kapattım televizyonu.
Zaten tek cl maçlarına bakıyordum o bile artık haram oldu.

Italya'dan bize teknik direktör gelmesin.
Catenachio diye oynattığı futbol bizim mentalitemize ters.

Biz basacağız boğacağız yediğimizden fazlasını atacağız.

Birde çıkmış önceliğimiz lig demiş.
Vizyonsuz adam istemiyorum ben.
Gitsin istemiyorum böyle bir adamı.

BlueTapa

Evet geldik bir kez daha günün sonuna.

20 dakika futbol oynayan bruma'dan birşey olmayacağını görmemiz de umut verici.

Aynısını caner'de, arda'da, bir şeyler yapmaya çalışıp gönderilen her oyuncuda yaşadığımız gibi bunda da gördük. Şükürler olsun ki 20 dakikada bunu fark ettik yoksa halimiz ne olurdu.

Ha bu arada dakika 70 skor 4-1 den sonra kanat tabiri edilen oyuncuları maça sokmak. Elinde şemsiye varken bile bile sırılsıklam ıslanıp ardından şemsiye açmaya bire bir örnek.

Suç Selçugun Burağın Olcanın değil suç geldiği ilk günden ağır eleştirdiğim ama buradaki bazı çoçuklar bile sırf yabancı diye ooo iyi taktisyen diye övdüğü şu şapiğin suç. Derhal taraftarın göndermesi. İstanbuldaki taraftar adamsa gitsin takımı bağrına basın Prandeliyi göndersin.

Bir de kadromuzun bir oyun karakteri yok.
Mücadeleci koşan oyuncu yapısı yok.
Takım oyunu desen o da yok
Bireysel yetenek olarak da yeterli bir kadromuz yok.
Bu kadroyu kuran Fatih Terim'in aklında nasıl bir düşünce vardı cok merak ediyorum.
İnanılmaz kötü bir kadro mühendisliği yapmış Fatih Terim.

Doğru teknik direktörü bulup kadroda ki Galatasaray seviyesinde olmayan oyuncuları derhal yollamamız lazım.

Son düzenleme:
Ha bu arada dakika 70 skor 4-1 den sonra kanat tabiri edilen oyuncuları maça sokmak. Elinde şemsiye varken bile bile sırılsıklam ıslanıp ardından şemsiye açmaya bire bir örnek.

O kanatlara kontra atak yaparken ihtiyaç vardı.
Arsenal kapandıktan sonra kanat almak çok saçma.

Çok saçmaladı bu gece.
Pek kimseyi dışlamam ben ama bu adam gitsin bak kibar kibar diyorum.

Git bizi daha fazla üzme.

BlueTapa

Kusura bakmayin ama şu forum da öle boş yorumlar yapanlar varki futbolun f sinden anlamıyorlar mesaj sayısı artsın diye adam mesaj atıyor.

Bir de kadromuzun bir oyun karakteri yok.
Mücadeleci koşan oyuncu yapısı yok.
Takım oyunu desen o da yok
Bireysel yetenek olarak da yeterli bir kadromuz yok.
Bu kadroyu kuran Fatih Terim'in aklında nasıl bir düşünce vardı cok merak ediyorum.
İnanılmaz kötü bir kadro mühendisliği yapmış Fatih Terim.

Doğru teknik direktörü bulup kadroda ki Galatasaray seviyesinde olmayan oyuncuları derhal yollamamız lazım.

herseyı terıme baglamaktan bı bıkmadınız yemın ederım ılk 11 de 4 farklı oyuncu vardı terımın kadrosundan...

Neyse millet adam gibi fifa crack çıktığında bayrağı devralıp manuel olarak devam ederiz başarılara

Kusura bakmayin ama şu forum da öle boş yorumlar yapanlar varki futbolun f sinden anlamıyorlar mesaj sayısı artsın diye adam mesaj atıyor.

Anlat, aydınlat bizi seni dinliyoruz.

Mesela prandellinin bizim önceliğimiz cl değil demesini açıkla bize.

Yada Melo niye bu kadar teke tek kaldı hızlı adamlara karşı?
Yada sneijder dmc oynarmı?

Yada bastıran Arsenal'e kanatsız oynama ama kapanan bir takıma iki kanat alma aklı sence doğrumu?

Anlat dinleyelim!

BlueTapa

Geri
Üst Alt