Derdini anlamis oldum. Gerci ben biliyordum da diğer üyelerde ögrenmis oldu. Senol Hocanin 2011de ligi kazandiği kadroyu kuran adam Ersun Hoca. Son senelerde ondan baska basarisi yok. Dünya 3.lüğü dersek, o kadro cok güclüydü. Diğerlerine yorum yapmayi bile gerekli görmüyorum.
Terimin Aysalin projesine gelene kadar son 10 yilda, hic bir basarisi yoktu Euro 2008 haric. Tüm dünya basinin sans olarak gösterdiği sans faktorini cok öne cikardiği turnuva haric.Bu kadar büyük bütceyle calismasa, 2.döneminden farkli olmazdi. Terim, kadro mühendisliğinde cok kötü. Büyük bütceyle bile bu kadar transfer hatasi yapildi. Her gittiği takimdan ya kovuldu ya ayrildi. Terim Yanaldan daha basarili olabilir, normaldir. Hagi, Popescu ve efsane kadroyla calisti. O kadro olmadan neler yapabildiğini 2.döneminde gördük. Hala görmeye devam ediyoruz. İzlanda karsisinda gördük. Görmeye de devam edeceğiz gibi görünüyor.
Terim önde basiyor, hucum futbolu oynatiyor. Ama Ersun Yanal, önde basip, hucum futbolu oynatiyor, sistemli, organize ve tempolu. Kadro mühendisliğinde iyi bir td. Bu yüzden daha iyi olarak görüyorum. Terime göre daha cok artisi var. Terim hala dedemler zamanindan kalma 4-4-2den baska sistem bilmiyor. Yanal düsük bütceylede basarili olur. Terim olamaz ama. Kaliteli oyuncular ve büyük bütce olmadan basarili olmasi zor.