ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Beşiktaş 500 bine 1 milyona iyi oyuncular buluyor.

Arsenal bugün maçı gerektiği kadar ciddiye almamış. 8-0 lık Liverpool maçında kalmış onların akılları ama laubali olursan yenemezsin. Bunun dışında tabi ki beşiktaş bence kendi adına son yılların en iyi maçını oynadı. Bu kadro ancak bunu yapabilirdi ve yaptıda. Arsenali ne olursa olsun eleyebileceklerini düşünmüyorum hatta oradaki maçta farklı mağlup olacaklarını düşünüyorum ama geçen sene ki gibi 4. 5. haftada yine düşüşe geçmezlerse ligin favorisi konumundalar bence en hazır takım. Ama bir bjk klasiği olarak yine düşüşe geçecekler adım gibi eminim yine eylül şampiyonu olarak kalacaklar :asd:

Top çok zıplıyordu zeminde arasenal orta sahasıyla fark yaratan bir takım defans ve forvet leş.. Zeminde öyle olunca tinerciler üstün gözükdü doğal olarak..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bak bunu unutmuşum :DD

Wilshare ve walcott ilk 2 sırayı paylaşır ciddiden

Bak sana saygi duyuyorum cidden. Ama insanlarin umrunda degil orda boyle emek ve vefa olayi yok. Mesut populer bir yildiz. Aleksis denen adamda gayet populer bir transfer. Yani şimdi selçuk bizde 10 sezon oynamış olsa, hemen önüne Sneijder transferi gelse direkt taraftarin sevgilisi oluyor. Bu işler böyledir. Belkide kendi ve çevresine göre en sevilen isimleri söyledi. Bunada birşey diyemem. Ama bir özil varken bir çok kişi willshare adlı şahsa özilden çok sempati duymaz herhalde. Olay emek vs değil, taraftarın sevdiği bir isim olmak

Bak sana saygi duyuyorum cidden. Ama insanlarin umrunda degil orda boyle emek ve vefa olayi yok. Mesut populer bir yildiz. Aleksis denen adamda gayet populer bir transfer. Yani şimdi selçuk bizde 10 sezon oynamış olsa, hemen önüne Sneijder transferi gelse direkt taraftarin sevgilisi oluyor. Bu işler böyledir. Belkide kendi ve çevresine göre en sevilen isimleri söyledi. Bunada birşey diyemem. Ama bir özil varken bir çok kişi willshare adlı şahsa özilden çok sempati duymaz herhalde. Olay emek vs değil, taraftarın sevdiği bir isim olmak

Saol ilk önce.

Liverpool ve gerard yazdıklarını okumasın vallahi . Veya drogba -chelsea.

Populer yıldız isimler farklı , kulüp ile özleşmiş isimler yine farklı. Her takımda vardır böyle özel isimler genelikle

Wilshare için emiratesde özel tribün taraftarı bile var . Perfomans tabikide önemli ama wilshare az çok bu perfomansıda gösteriyor

Saol ilk önce.

Liverpool ve gerard yazdıklarını okumasın vallahi . Veya drogba -chelsea.

Populer yıldız isimler farklı , kulüp ile özleşmiş isimler yine farklı. Her takımda vardır böyle özel isimler genelikle

Wilshare için emiratesde özel tribün taraftarı bile var . Perfomans tabikide önemli ama wilshare az çok bu perfomansıda gösteriyor

abi naptin ya gerrard denen adam L'pool için yaşamış bir adam. Drogba mesela bunlar efsane isimler ama bence wilshere henuz o konumda değil. Bence mesut'tan daha populer olacak bi çocukta değil şuan itibariyle.

Zaten bu konuyu boşa tartışıyoruz. İllaki haklıyım-haklısın diye diretilecek bir konu değiş zaten tamamen kişiden kişiye göre değişen birşey oyuncu sevgisi. bizde ben Şinoyu severim, diğeri selçuk'u. Onun gibi diyelim, saygisizligimiz olmadi insallah.

amma çok hatalı yaxım yapiyorum ha telefondan hep

abi naptin ya gerrard denen adam L'pool için yaşamış bir adam. Drogba mesela bunlar efsane isimler ama bence wilshere henuz o konumda değil. Bence mesut'tan daha populer olacak bi çocukta değil şuan itibariyle.

Zaten bu konuyu boşa tartışıyoruz. İllaki haklıyım-haklısın diye diretilecek bir konu değiş zaten tamamen kişiden kişiye göre değişen birşey oyuncu sevgisi. bizde ben Şinoyu severim, diğeri selçuk'u. Onun gibi diyelim, saygisizligimiz olmadi insallah.

Ayrı fikirlerimiz var sadece. Sen haklısın veya ben haklıyım hiç bir konuda olmaz benim için

Belki böyle yansıyor ola bilirim ki bende bazen böyle yansıdığımı düşünüyorum :DD

Ben belki haksız ola bilirim ama fikrim veya düşüncelerim bu çekilde olunca konularda o yanlışımı savunurum veya doğruyu , artık neyse.

Bazen birisi geldiğide olmuşdur ve fikirlerin yanlış demişdir şu , bu sebeplerden dolayı.

Bizde he yav, galiba adam haklı demesinide biliriz ve bildikde . Veya fikir veya düşünceler farklı bu, şu konuda dedim noktayı koydum.

Arsenal meselesinde izninlede noktayı koyuyorum

Kağıt üzerinde şuan besiktas ve fenerbahce bizden daha iyi hazırlık kampı geçirdiler ve bize göre daha hazırlar.

Arsenal bu futbolu oynayacaksa 1.torbadan bize gelebilir ayrıca

Bjk bizden kaliteli takım degil ama bizden diri takım.

Birde Demba ba Bjk'nin .çehresini cok degistirdi. Yani hücum oyuncularını nasıl oynattıgını herkes gördü, adam resmen organizatörlük yapıyor. İste komple santrafordan kastımız buydu,

Olcan-Bruma-Sneijder bu ligin en kaliteli hücum arkası ekibi ama önlerinde Burak oldugu sürece bu 3'lüden hicbir zaman verim alamayacagız.

Geri
Üst Alt