- 22 Ocak 2010
- 52.301
- 33.660
- 3.073
Burak son bilmem kaç maçta 92 gol atmış denilince de " İstediği kadar atsın, takım oyununa katkısı yok" diyorlar.![]()
burağın geçmişini seveyim herif 1 senedir top oynamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak son bilmem kaç maçta 92 gol atmış denilince de " İstediği kadar atsın, takım oyununa katkısı yok" diyorlar.![]()
Benim Arsenalli dostlarım en çok walcottu seviyorlar.
Bence Elmander çok underrated bir futbolcu.
I am the one who knocks!
O da çok bahtsız ya. Çapraz bağları kopmustu gecen sezon yanılmıyorsam 2.defa.
I am the one who knocks!
Giroud size niye dert oldu şimdi![]()

Benim Arsenalli dostlarım en çok walcottu seviyorlar.
Giroud size niye dert oldu şimdi![]()
Kuponlar patladı :/
Bak bunu unutmuşumD
Wilshare ve walcott ilk 2 sırayı paylaşır ciddiden
Bak sana saygi duyuyorum cidden. Ama insanlarin umrunda degil orda boyle emek ve vefa olayi yok. Mesut populer bir yildiz. Aleksis denen adamda gayet populer bir transfer. Yani şimdi selçuk bizde 10 sezon oynamış olsa, hemen önüne Sneijder transferi gelse direkt taraftarin sevgilisi oluyor. Bu işler böyledir. Belkide kendi ve çevresine göre en sevilen isimleri söyledi. Bunada birşey diyemem. Ama bir özil varken bir çok kişi willshare adlı şahsa özilden çok sempati duymaz herhalde. Olay emek vs değil, taraftarın sevdiği bir isim olmak
Saol ilk önce.
Liverpool ve gerard yazdıklarını okumasın vallahi . Veya drogba -chelsea.
Populer yıldız isimler farklı , kulüp ile özleşmiş isimler yine farklı. Her takımda vardır böyle özel isimler genelikle
Wilshare için emiratesde özel tribün taraftarı bile var . Perfomans tabikide önemli ama wilshare az çok bu perfomansıda gösteriyor
abi naptin ya gerrard denen adam L'pool için yaşamış bir adam. Drogba mesela bunlar efsane isimler ama bence wilshere henuz o konumda değil. Bence mesut'tan daha populer olacak bi çocukta değil şuan itibariyle.
Zaten bu konuyu boşa tartışıyoruz. İllaki haklıyım-haklısın diye diretilecek bir konu değiş zaten tamamen kişiden kişiye göre değişen birşey oyuncu sevgisi. bizde ben Şinoyu severim, diğeri selçuk'u. Onun gibi diyelim, saygisizligimiz olmadi insallah.
Forumun çoğu böyle malesef![]()