- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
PUAHHAHAHAHAA
Gerçek hemde
ben de diyorum bu adam nasil bu kadar cok futbol biliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PUAHHAHAHAHAA
Bu arada şu golü kadıköyde yesek bilinki iptal edilmezdi.Vardaki şerefsizler pozizyonu yok sayardı.
Bir gram top oynamadan hemde. Vah vahHocani marizlediler reyixzzz
Atsaydık ve iptal edilseydi önce sevinçten ve ardından sinirden kim bilir ne yapardık.
Bu arada ajax tottenham önünde daha şanslı bence.Ajax ın final yapmasını istiyorum.90 lardaki gibi ajax efsanesi yeniden doğuyor.
Sahaya inip monitörü hakemin müsait yerine sokma ihtimali yüksek olurduAtsaydık ve iptal edilseydi önce sevinçten ve ardından sinirden kim bilir ne yapardık.
Izlemeden Iptal kararı gelirdikimse de dememiş biz böyle 1 goal atsak cücü izleyip iptal ederdi
Ben de aynı fikirdeyim ama, Barça, City finali de izlenirdi be![]()
City gecer maalesef
Cücü turu citye verecektir.
City - Ajax
.city verir küsküyü
Tottenham’a Robbie Keane’li zamanlardan beri sempatim var. Poşet hocamla iyice üst seviyeye çıktılar. Eğer hocamı kapmazlarsa bundan sonra transferlerde gelecek. Stat bitti ve artık şaha kalkma zamanı
Berbatov ne topçuydu be. Adama hastaydım. Hem havadan iyi hem de yerden acayip birşeydiTottenham'ın forvetlerini hep sevmişimdir
Dimitar Berbatov
Roman Pavlyuchenko
Jermaine Defoe
Robbie Keane