ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

O apaçi anca kendini oyundan attırır.

Ağır oyuncuları var savunma bölgesinde. Yan toplarda ya da dikine paslarda saçmalamaya müsaitler. Eren değil de arkasındaki oyuncular daha çok pozisyona girebilirler kapandıklarında. Belhanda Ndiaye Emre Akbaba sık sık o bölgelere girmeli. Neden olmasın? :d

Yedekte Sinan yerine Feg olmalıydı onun dışında şaşırmadım

Ekstrem durum olmadığı sürece hoca kazanan kadroyu bozmaz

Transfer döneminde feg ve maicon kesin satılacak, belli ki feg parayı bırakmak istemiyor biz de git diye bunu yapıyoruz. 6 maç oynamaması buna çıkıyor. Ikisi 10 küsüre gitse 3 tane adam alsak yeter de bunlar bunu da beceremez ve oynatmadigimizla kalırız. Başımızda cengiz var yani çok şey beklememek lazım

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouliye belli ki gerçekten iyi bi teklif geldi ama kabul etmedi bu yüzden resmi olmasa da fiili olarak kadro dışı bırakıldı bence

Tamam da kadrodaki topçuların çoğu bizim kadar heyecanlıdır. Bu heyecanlı topçuların arasında çok haketmiş ama kadroda olmayan adamlar varken; saçma sapan kırmızı kartlar yemiş, hiçbir zaman vasatı aşamamış bir adamın daha olay sıcakken böyle önemli bir maçla mükafatlandırılmasına sinirlenmek doğal.

Ya adamin degerlendirmesi o demek ki yaptigi hareket o kadar agir bulmadi
Adamin ilk hatasinda judgmentina guvenilmiyorsa o zaman niye hua imparator hua cl muzigi deniyor
Garip bence

Transfer döneminde feg ve maicon kesin satılacak, belli ki feg parayı bırakmak istemiyor biz de git diye bunu yapıyoruz. 6 maç oynamaması buna çıkıyor. Ikisi 10 küsüre gitse 3 tane adam alsak yeter de bunlar bunu da beceremez ve oynatmadigimizla kalırız. Başımızda cengiz var yani çok şey beklememek lazım

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Satacaksak da saçma

İki hareket yapsa değeri artardı şampiyonlar liginde

Adamı silerek aksine olan piyasasını da bitiriyoruz.

Emre Akbaba ve Garry'e güveniyorum ben.

Belhanda ile ilgili de daha önce söyledim. Belhanda şu takımda ilk satılması gereken adamlar. Ama Belhandasız daha iyi oynuyoruz diyemeyiz geçen senden bu yana. Hatta Belhandalı maçlrda az da olsa daha iyiydik diye düşünüyorum. Ama bu seviyede kaptırdığı abuk sabuk toplar ve kırmızı kart tehlikesi de korkutmuyor değil.

Yav feguli olayı belli işte.Adama gayet ciddi teklif geldi ama inatlaştı belli ki.Yoksa hoca silip atmaz böyle.Tolga muamelesi yapıyor işte.Belki de gitmemesinden dolayı belirlenen stoper+forvet transferleri olmadı.Yoksa bu kadar silip atmaz adamı.13 milyon falan diyorlardı.Az buz para da değil.Üstelik maaşından da kurtulacaktık

Daha milli maçtan sonra demiştik aman hocam Emre'yi kanat oynatmada naparsan yap emreyi kanata koymuş hocamız

Geri
Üst Alt