- 10 Mart 2013
- 121.596
- 158.380
- 5.068
Belhanda'sız 1 ekip zor.
Ekli dosyayı görüntüle 29547
Emre Akbaba
Onyekuru
Sinan/Selçuk
hamleler olur.
Belhanda oynayacagina 10 kisi cikalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda'sız 1 ekip zor.
Ekli dosyayı görüntüle 29547
Emre Akbaba
Onyekuru
Sinan/Selçuk
hamleler olur.
Baby nbr ?6 kasım 2008 de saat 21:30 da oynanan benfica Galatasaray maçına benzer bi haritası var maçın.ki o maç için de benfica çon şanslı görünmüş haritada şu an porto gibi ama yenmişiz.illaki bazı faktörler var ama önemlisi tabi sahaya cıkıp adam gibi oynamak.sen mücadele ettikten sonra gerisi gelir.bu da öyle bi maç.
ay neptün kavusumu da yokki muslera veya baska oyuncumuz akhisar macındaki gibi dalgın dalgın gezsin sahada,hata yapsın...muslerayı yakan kariyer evindeki ay neptün oldu akhisar maçında.dalgınlaştı o maç,hataya açıktı
bu maçta önce yeni ay var.muslera ve onyekuru ön plana çıkıyo iyi anlamda.eren de ikizler burcu,o da ön plana çıkabilir.emre akbabaya şu an hiçbişey işlemez o fiizkler olumlu olsa da bazı göstergeler.donk ön plana çıkabilir.
astroyorumu bu maçın
ya niye alıntı yaptın sildim yorumu.futbol başlııgına taşıyacaktım iyidir sen nasılsın abiBaby nbr ?
Tadımız kaçık akhisar maci sebebi ile :///ya niye alıntı yaptın sildim yorumu.futbol başlııgına taşıyacaktım iyidir sen nasılsın abi
ben de hala şaşkınım o maçla ilgili,nazar degdi herhalde.onyekuru 2.yarının hemen basında sağa geçip,eren girseydi farklı olurdu eminimTadımız kaçık akhisar maci sebebi ile :///
Belhanda oynayacagina 10 kisi cikalim.
Tadımız kaçık akhisar maci sebebi ile :///
Emre de 11 çıksa 10 kişi oynuyoruz panik atak hali sebebi ile. Belhanda en azından gamsızlığı sebebi ile maç başı 1-2 hata yapıyor.
Deplasmanda panik oyun = SIKINTI
İç saha da hayatta oynatmam gevşek adamları.
Tutarak başlamak lazım. Biraz tempoyu düşürüp, sonra yorulunca salacaksın bu tarz adamları o zaman iş yapar İsveç maçı gibi. 90 dakika çıkartamaz şu hali ile.
Sene başı kampını da transfer söylentileri nedeni ile ne denli iyi geçirdi tartışılır. Ndiaye olsa zaten ikisini de oynatmam.
Formda olsa tam Feghouli'nin maçı ama o da yok.
Zarp ile araniz iyi gozlemledigim kadari ile ,suphesiz postuna donus yapacaktirEkibimizin grupta ki tek mağlubiyetini bu maçta yaşayacağı hususunda mütabık mıyız?
Mühim insan, bay tahmin lakaplı @Sarper Yıldırım 'a da danışalım derim. Bakalım 1 konsensus'a varabilecek miyiz?
Alpay dostu olmus,bizi umursamiyor.Zarp ile araniz iyi gozlemledigim kadari ile ,suphesiz postuna donus yapacaktir
Ikiside iyi kafa acarlar anlasmaları normalAlpay dostu olmus,bizi umursamiyor.
Zarp ile araniz iyi gozlemledigim kadari ile ,suphesiz postuna donus yapacaktir
brahimi , marianoyu geçti , tellesin önüne , telles son çizgi , yerden
marega :/
pereira, aboubakarla bir duvar pası , top sekti , aboubakar , muslera
2 oldu
...
via ercan taner
brahimi , marianoyu geçti , tellesin önüne , telles son çizgi , yerden
marega :/
pereira, aboubakarla bir duvar pası , top sekti , aboubakar , muslera
2 oldu
...
via ercan taner
Telles'in isabetli orta acisini hayal edemedim rengim.Baska turlu yeriz gibi.