ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

12-13'te Carsamba Portekiz'de Braga'yi,Cumartesi de Sivas'ta Sivas'i yenmistik.Simdi de Porto ve Antalya var.Ilkinde ulke,ikincisinde takim rengi ve oynanan mac gunleri tutuyor.Yine oyle bir sey olsa keske.
iyi dedin o maçın da haritasına bakayım bi,önce aek benfica maçına bakmam lazım ama

12-13'te Carsamba Portekiz'de Braga'yi,Cumartesi de Sivas'ta Sivas'i yenmistik.Simdi de Porto ve Antalya var.Ilkinde ulke,ikincisinde takim rengi ve oynanan mac gunleri tutuyor.Yine oyle bir sey olsa keske.

Mariano maicon sinan ayni anda sahada olursa zor.

Porto deplasmanında kazandığımız taktir de rekor puanla gruptan lider çıkarız ama önemli olan bu da değil porto deplasmanındaki galibiyeti en çok takıma öz güven getirmesi sebebiyle istiyorum alınacak bir galibiyet takıma deplasman da aşırı öz güven sağlar ve bu önümüzdeki tüm maçların kaderini değiştirir

Mariano berbat oynuyor ya linnes taş gibi topçu oynamalı.

Mariano Fernando Maicon 11i hakketmiyor.
Maicon her agzimiza sicabilcek bir herif.
Erzurum macinda ilk yarida yediriyordu yine.

Linnes-ozan-Serdar-nagatomo
----belhanda---celil-------donk
Feghouli---onyekuru--garry

Boyle bir 11 guzel olurdu

Mariano Fernando Maicon 11i hakketmiyor.
Maicon her agzimiza sicabilcek bir herif.
Erzurum macinda ilk yarida yediriyordu yine.

Linnes-ozan-Serdar-nagatomo
----belhanda---celil-------donk
Feghouli---onyekuru--garry

Boyle bir 11 guzel olurdu

Belhanda , feguli aynı anda sahada olmamalı.

Onyekuru forvette kayboluyor.

10.000 mesajimi goool diye atacam #rez

Beğeni kazancaksın benden Hakan kardeşim :D

Ben ayaktayım. Asıl geçmeyen vakitleri uyku ile gidereceğim. Bak sessiz sakinleşti limanda zaten. :D

Rüyamda resmen maçı gördüm, porto acayip baskılı oynadı ama 0-0 berabere kaldık.

DogoqxiWsAMnbf8.jpg

"uza" capsi yakisir gibi

Hocamızla yönetimimiz arasında sorun olduğunu iddia edip bu gerginlikten beslenen akbabaları kudurtan bir kare.

Geri
Üst Alt