ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Tartışmasız Linnes oynamalı aksini düşünen isme ve milliyete bakan ayrımcının tekidir.

Muslera
Linnes - Maicon - Ahmet - Serdar - Nagatomo
Donk - Belhanda - Fernando
Garry - Onyekuru

Mustafa Denizli Lazio maçı taktiğiyle mi çıksak acaba? :/

Kontra oynuyacaz bu maçta diyip kanatta fegi falan oynatmak büyük hata olur.

Onyekuru
Linnes
Rodri
Nagatomo

Feguli 10'da.

Lig deplasmanınlarında bile dökülen topçulara forma bu maçta verilmemeli.

Porto nun son durumu hakkında detaylı bilgisi olan, takip eden var mı ?

Ligdeki konumu, form durumu, Aboubakar dışında oynamayacak oyuncuları vs..

Kısaca Galatasaray adının dışında ümitlenmemizi gerektirecek bir durum var mı ?

portodan puan almakmı yada antalyayı yenmekmi ? sanki antalyayı yenmeyi tercih ederim ben

Dokd2cJXgAAjtk1.jpg
Mariano yerine Linnes şart

4-2DOS-1-2-1

oynamalıyız. fernandoyu umarım 8 numara olarak düşünmüyor terim, zaten formsuz

Bu adamlar geçen yıl da vardı

Artı olarak Gomis ve Denayer vardı, sattığın kadar al ile neyi aldığımızı gösteren bir tablo.
Şimdi öyle düşünmek de biraz yanlış reis. Tamam gerçekten iyi bir transfer dönemi geçirmedik bunu hepimiz biliyoruz. Denayer gittikten sonra 1 stoper almamız gerekirdi. Gomis kalsa bile forvet almamız gerekirken üstüne Gomis 'i sattık bu konularda katılıyorum
Ama Emre Akbaba alındı Moskova maçında 3 gol pozisyonun da içindeydi şu anda sakat olduğu için oynamıyor
Belki de takımın en formda oyuncusu Ndiaye alındı. Oynadığı hemen her maç farkını hissedebiliyoruz cezalı olduğu için oynamıyor
Bence Rodrigues 'den bile daha etkili Onyekuru alındı ama Fatih Terim 'den bir türlü tam olarak alamadı formayı. Ama bu akşam ilk 11 'de olacağını düşünüyorum Feghouli yerine

Bence normal koşullarda bu adamlarında üçü de ilk 11 'de olmalı

böyle maçları gayet iyi oynuyoruz bence yenilmeyeceğiz severiz biz bu havayı

Şimdi öyle düşünmek de biraz yanlış reis. Tamam gerçekten iyi bir transfer dönemi geçirmedik bunu hepimiz biliyoruz. Denayer gittikten sonra 1 stoper almamız gerekirdi. Gomis kalsa bile forvet almamız gerekirken üstüne Gomis 'i sattık bu konularda katılıyorum
Ama Emre Akbaba alındı Moskova maçında 3 gol pozisyonun da içindeydi şu anda sakat olduğu için oynamıyor
Belki de takımın en formda oyuncusu Ndiaye alındı. Oynadığı hemen her maç farkını hissedebiliyoruz cezalı olduğu için oynamıyor
Bence Rodrigues 'den bile daha etkili Onyekuru alındı ama Fatih Terim 'den bir türlü tam olarak alamadı formayı. Ama bu akşam ilk 11 'de olacağını düşünüyorum Feghouli yerine

Bence normal koşullarda bu adamlarında üçü de ilk 11 'de olmalı

Badou ve Onyekuru'ya para vermedik iyi transferlerdi ama.

Akbaba için ise 4 çok fazlaydı ve onu alarak stoper ve santrafor mevkilerini boş bıraktık.

martin linnes takdir ettiğim profesyonel ve iyi oyuncu ama marianoyu kullanmamak resmen kendi ayağımıza sıkmak demektir

Yarım sıfır olsun bizim olsun maçı. Şunu ve Antalya'yi bir şekilde kazanıp milli araya huzurla girmek lazım.

Geri
Üst Alt