ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Ffp var transfer yapamadık diyorlar yahu bir ton çöp var maicon belhanda vs pazarlama yap sat al stoper forvet bütün yaz yattılar düğün gezmekten olay dönüp dolaşıp başa dönüyor

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozan mozan hikaye denayer gercekten bize cok lazımmıs hızlı stoper nasıl önemliymis

Bayern filan şu porto'yu üst turlarda farka boğar
Ben acıkcası üst tur icin olumlu konusamıyorum bence bizim yerimiz uefa
Bjk gibi 5 yiyip dönmektense uefa'ya gidelim
Ayrıca bu takım 5 de filanda kalmaz 8 rekoru kırar

Bence sonuncu olup dönelim olmuyacağı belli bari ligi alalım.

El'de gitsek max 16 olur orda sağlam biri gelir yine 3 5 yeriz.

Bu skorun tek sorumlusu Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayraktır.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse enseyi karatmanin lüzumu yok maçtan önce zaten yenilgi bekleniyordu üzücü olan bu kadar net pozisyona girip kaybetmek oldu içerde yeneriz yine çıkarız gruptan

4 5 farklı bir hezimet bu kadar üzmezdi yav. Akbaba vitaminsizine verilen bonservise yanma şimdi. Sağlam kiralık bir golcü olsaydı.

Ahhh ah çapsız, bir adım önünü göremeyen zihniyet

BERkayeKİN

Schalke macinin konusunu acinda biraz stres atalim

Şampiyonlar Ligi'nde galibiyet bonusu 2.7Milyon Euro. Sezon başında alınacak bir forvet bugün maaşını çıkaracaktı..

gruptan gayet cıkabiliriz ama stoper ve forvet alırsak çeyrek final için en azından iyi mücadele edebiliriz.yoksa cok zor bu arena

Yapacak birşey yok en zor deplasmanımızdı bu grupta 1 golü de kendi kendimize yedik zaten her türlü çıkarız bence bu gruptan

Ayrıca maçtan önce fark yemeyelim diye dua eden sözde taraftarımız da şimdi yenildik diye sövüyorlar bu kadar dönmeyin be

Kornerde oyuncuyu oyle birakalim bu golu bizim 3. Lig takimi atardi bize.

Maicon yollanip geri geldigimden beri net yakiyor bizi.

Maicon ve belhanda oynamamali artik hocam.

Geri
Üst Alt