Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Denayer rezalet izledim Cl de kaç tane ofsayt bozdu adamını kaçırdı ortalardaGeçen seneden Denayer ve Gomis olsa cakardik bunlara
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer rezalet izledim Cl de kaç tane ofsayt bozdu adamını kaçırdı ortalardaGeçen seneden Denayer ve Gomis olsa cakardik bunlara
Ne yazık ki gerçek bu hayal aleminde yaşamanın anlamı yok. Şu skimsonik portoya yenildik, karşıda barca bayern gibi bir takımın olduğunu düşünmek dahi is4emiyorum.
Maicon Dan kötü değil tam Fatih hocanın oyuncusuDenayer rezalet izledim Cl de kaç tane ofsayt bozdu adamını kaçırdı ortalarda
Renkdaş inan şu portoyu üst düzey takımlar buradan 3-4 atıp yollardı. Biz çok iyi oynadık ama yetmedi, bişeyleri sorgulamak lazım. Demekki cl seviyesinde bir takım değiliz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben izlediğimi söylüyorum kornerde yine yerdik o golüMaicon Dan kötü değil tam Fatih hocanın oyuncusu
Geçen sezon sonlara doğru müthişdi
Psg, Barça, City falan fark atar ama dün Bayern Ajax maçını izledim. Ajax, deplasmanda Bayern'i ezdi. Bayern hala kanatlarında Ribery ve Robben'i oynatıyor eski havası kalmamış, Ajax'ın genç futbolcuları Bayern'e nefes aldırmadı galibiyeti kaçırdı.Bayern filan şu porto'yu üst turlarda farka boğar
Ben acıkcası üst tur icin olumlu konusamıyorum bence bizim yerimiz uefa
Bjk gibi 5 yiyip dönmektense uefa'ya gidelim
Ayrıca bu takım 5 de filanda kalmaz 8 rekoru kırar
Forvet konusuna katilmiyorum , statik bir forvetle oyun anlayisimiz olsaydi da bu pozisyonlara o forvet girmeyecekti
Cunku hep kontra gittik
2 pozisyonu affedemiyorum . Nagatomonun ve ikinci yari rodrigues in
Sinan yapabilecegini yapti , onyekuru biraz acele etti , ilk pozisyonda da vurduk korner oldu
Peki sen bilirsin.Renktas muhabbeti yapma
Ben ne seninle
Ne su recep yildirimla
renktas degilim cok sukur..
Doğru yorum eren oynasa bunlara giremezdikForvet konusuna katilmiyorum , statik bir forvetle oyun anlayisimiz olsaydi da bu pozisyonlara o forvet girmeyecekti
Cunku hep kontra gittik
2 pozisyonu affedemiyorum . Nagatomonun ve ikinci yari rodrigues in
Sinan yapabilecegini yapti , onyekuru biraz acele etti , ilk pozisyonda da vurduk korner oldu