ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Bu kadroyla bu futbolu oynatan fatih hocamı tebrik eder. Sinanın ve forvet almayan yönetimin abv diyorum

Bu takım 1 gol yedigi an direkt tv yi kapatmak lazım. Eskidenmis o Galatasaray bu macı cevirir durumları. Münih barcelona filan geldiği an o takımlardan ilk golü yemeye bakar
Yemin ediyorum bu takım kulüp tarihimizin en rezil skorunu yasatır bize. Cünkü son yıllarda ki Galatasaray kadrolarının en karaktersiz oyunculardan kurulu en kırılgan en boktan takımı.
Ne yazık ki gerçek bu hayal aleminde yaşamanın anlamı yok. Şu skimsonik portoya yenildik, karşıda barca bayern gibi bir takımın olduğunu düşünmek dahi is4emiyorum.

penaltıyı atlamısım, o da var..Allah bjk şansı versin.geçen sezon burda 1 uzaktan şut 2 kere kaleye gelip attılar golleri.biz o kadar pozisyona girdik,iyi oynadık yetmedi.

Lokomotif deplasmanda yenmeliyiz Schalke 4 puan Porto içerde kazanmaliyiz 13 puan

Forvet konusuna katilmiyorum , statik bir forvetle oyun anlayisimiz olsaydi da bu pozisyonlara o forvet girmeyecekti

Cunku hep kontra gittik

2 pozisyonu affedemiyorum . Nagatomonun ve ikinci yari rodrigues in

Sinan yapabilecegini yapti , onyekuru biraz acele etti , ilk pozisyonda da vurduk korner oldu

Bi forvetimiz olsa bu maçtan 3 milyon euroyu cıkarmıstı

Maicon defol git artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız bu grupta Lokomotiv 0 çekecek gibi.

Portodan puan alamadık. Evdeki tüm maçları kazansak bile schalke deplasmanından en kötü beraberlik lokomotivden de galibiyet gerekebilir.
10 puan falan bu gruptan cıkmaya yetmez

kalenin agzinda marega ya markaj yapan yok. Yuto direk dibinde durmasi gerekirken muslera nin arkasina geciyor. Bu takima hicmi savunma calistirmiyor hoca?

10 kisiyle iyi mucadele ettik aslinda.

Bayern filan şu porto'yu üst turlarda farka boğar
Ben acıkcası üst tur icin olumlu konusamıyorum bence bizim yerimiz uefa
Bjk gibi 5 yiyip dönmektense uefa'ya gidelim
Ayrıca bu takım 5 de filanda kalmaz 8 rekoru kırar
Psg, Barça, City falan fark atar ama dün Bayern Ajax maçını izledim. Ajax, deplasmanda Bayern'i ezdi. Bayern hala kanatlarında Ribery ve Robben'i oynatıyor eski havası kalmamış, Ajax'ın genç futbolcuları Bayern'e nefes aldırmadı galibiyeti kaçırdı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet konusuna katilmiyorum , statik bir forvetle oyun anlayisimiz olsaydi da bu pozisyonlara o forvet girmeyecekti

Cunku hep kontra gittik

Sinan yapabilecegini yapti , onyekuru biraz acele etti , ilk pozisyonda da vurduk korner oldu

Adasin Sinan GS in topcusu degil.

Farzedelimki çok kötü oynadık ve kaybettik.
Üzülmeyin baylar.
Burası şampiyonlar ligi.

Yerimizin al olduğunu düşünüyorum lakin 10 puan toplamamız da gayet olası 2. tura kalmak çok zor değil. Gerçi tuhaf r grup 10 puan ile 3. lük de mümkün.

Cunku hep kontra gittik

Doğru yorum eren oynasa bunlara giremezdik
Bitirici kanat olsa da yenerdik

Geri
Üst Alt