ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

işin içinde ali naci varsa yalan da coktur.ama feghouli 2 hafta olmayabilir gercekten.fiziki durumu ortada.fernandoyu sanmıyorum.heleki bütün futbolculara ali nacinin aynı süreyi söylemesi yalan ihtimalini artırıyor
Evet olabilir. Beklemekte fayda var dediğin gibi süreleri ile ilgili ama doğruysa Allah kolaylık versin takıma açıkçası.

Belki istediğin gerçekleşir ve hoca alt yapıdan zorunlu da olsa bir iki extra Oyuncuyu piyasaya atar.

Evet olabilir. Beklemekte fayda var dediğin gibi süreleri ile ilgili ama doğruysa Allah kolaylık versin takıma açıkçası.

Belki istediğin gerçekleşir ve hoca alt yapıdan zorunlu da olsa bir iki extra Oyuncuyu piyasaya atar.
sakatlanması gereken oyuncular fernando ve onyekuru değildi.orda bi yanlıslık oldu.sinan ve eren zaten dert,belhanda da keza bela.olan fernando ve onyekuruya oldu.en haketmeyenler.

Umut edelim de Lokomotif sonuncu bitirsin bizde uefaya gidelim.

Bu kadro yapısı ile CL gibi bir organizasyonda ilk 2 de olmamız namümkün

Umut edelim de Lokomotif sonuncu bitirsin bizde uefaya gidelim.

Bu kadro yapısı ile CL gibi bir organizasyonda ilk 2 de olmamız namümkün
Aman çıkmayalım mümkünse. Baba takım gelirse psg gibisi duman oluruz.

Avrupa ligi bize şimdilik uyar vallahi

Ben de onu anlamıyorum, UEFA denen olayın getirisi nedir?
Yayın geliri ve extra stad geliri

Tur için pek kazancı yok yarı final /final oynamadıktan sonra.

Manevi olarak heyecan-prestij katıyor bizim gibi ikinci /üçüncü sınıf futbol ülkelerine

Tur gelirleri baya düşük evet.
Yayın ve özelikle seyirci gelirleri o maçlar için bonosu oluyor işte maddi olarak.
Yayın gelirleri bile bayağı düşük diye biliyorum.
Şampiyonluğu riske atıp şampiyonlar ligine direk katılımı tehlikeye atacak kadar bir artısı olduğunu düşünmüyorum.

Ben de onu anlamıyorum, UEFA denen olayın getirisi nedir?

Getiri çok çok az.

Cl'de gruptan çıkma 10 milyon euro + 5 puan bonus geliyor kulüpler puanında güzel katkı sağlar.

Cl'de aldığın 1 galibiyet 2,7 milyon.

Uefa'da rakamlar şöyle :

Gruplara Katılım: 2.9 Milyon Euro
Galibiyet: 570 Bin Euro Euro
Beraberlik: 190 Bin Euro

Gruptan Çıkma: 500 Bin Euro
Son 16: 1.1 Milyon Euro
Çeyrek Final: 1.5 Milyon Euro
Yarı Final: 2.4 Milyon Euro
Final: 4.5 Milyon Euro
Şampiyon: 8.5 Milyon Euro

Uefa'da bir şeyler yapma şansımız da düşük Chelsea, Zenit, Sevilla, Arsenal falan var biri çıkar çat elenirsin.

Yayın gelirleri bile bayağı düşük diye biliyorum.
Şampiyonluğu riske atıp şampiyonlar ligine direk katılımı tehlikeye atacak kadar bir artısı olduğunu düşünmüyorum.
Maddi gelirlerini tam olarak detayına kadar bilmiyorum açıkçası ama ben manevi yönden bakmıştım konuya açıkçası.

Avrupa ligi şampiyonluğu okadar zor değil bence. Kolay değil yanlış anlaşılmasın şimdi ama öyle şampiyonlar ligi kadar uzak bir ihtimal değil.

Kura şansı, o zamana kadar iki nokta transferle ve takımda havayı yakalar ise neden olmasın ki.

Bir Avrupa kupasını şampiyonlar ligi katılımına ve şampiyonluğa da af edersin seve seve feda ederim taraftar olarak

Sinan yerine sağ kanatta Yunus oynasa daha iyi olur bence. Nasıl olsa kaybedecek bir şeyimiz yok. Veya sol kanatta oynar.

Maddi gelirlerini tam olarak detayına kadar bilmiyorum açıkçası ama ben manevi yönden bakmıştım konuya açıkçası.

Avrupa ligi şampiyonluğu okadar zor değil bence. Kolay değil yanlış anlaşılmasın şimdi ama öyle şampiyonlar ligi kadar uzak bir ihtimal değil.

Kura şansı, o zamana kadar iki nokta transferle ve takımda havayı yakalar ise neden olmasın ki.

Bir Avrupa kupasını şampiyonlar ligi katılımına ve şampiyonluğa da af edersin seve seve feda ederim taraftar olarak

Böyle bir gruptan çıkamayan takım rüyasında bile Uefa'yı alamaz.

Eksiklerimiz çok fazla bu sene işimiz puan ve para kasmaktı zaten böyle bir grup bizim için büyük avantajtı ama sakatlar yüzünden zora girdi işimiz.

Geri
Üst Alt