ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Valla katılıyorum ama Belhanda dışında hepsi vursun işte kaleyi görünce yapacak bir şey yok.

Bende isterdim Poldi , Şino gibi biri olsun takımda ama yok kazmaları doldurdu Dursun ve kel ordusu , hayır yani araya 1 tane düzgün adam al bari hepsi düz.

Sut cekebilecek adamlardan biri de Sinan aslinda ama bu herif de sut cekmiyor nedense artik. Vallah bakalim insallah su maci aliriz da biraz rahatlariz.

hayvan gibi isliklayip kafasini sheapmaliyiz

Ulan ben nerdeyim diyip kaleyi boş bıraktırmalıyız şöyle olmalı :

harun-tekin-macmac-ekran1_16_9_1538331729-880x495.jpg

Yannic Lenze - Player Profile 18/19

yedek kaleci de buymus
yarin oynayacak eleman iyi cikarsa kornerde fln ayagina basip oyundan cikmasi saglanmali
2001li cocuk b ihtimalle altina yapar taraftari gorunce

Hangi macti yav hatirlamiyorum ama bizim rakibin kalecisi sakatlanmisti mactan önce yerine de tecrübesiz herifin biri oynamisti ama sut bile cekmemistik kalesine. Iste sut bile cekemeyecek dolu adam var bizim kadroda yine.

Muslera
Linnes Ozan Maicon Nagatomo
Ndiaye Donk
Trezeguet Sneijder Rodrigues
Diagne

Şu kadroyla çıktığımızı hayal ediyorum da, Schalke'liler maç bitsin diye dua ederdi herhalde :)

Hangi macti yav hatirlamiyorum ama bizim rakibin kalecisi sakatlanmisti mactan önce yerine de tecrübesiz herifin biri oynamisti ama sut bile cekmemistik kalesine. Iste sut bile cekemeyecek dolu adam var bizim kadroda yine.

valla bu schalkeli sakatlaninca aklima atletico maclari geldi, asenjo sakatlandi diye sevinmistik yedegi de gea cikmisti

Schalke'nin forumları var mı onlar ne düşünüyor acaba maç hakkında? Almancam yok ki bakayım :/

Tecrubesiz gencoyu Karamursel sepetine cevirmeliyiz.

lan bu şarkıyı 20 nisan 2006'da yüklemişler.

Bundesliga'da izlediğim kadarıyla bu sene uyumsuz, baskıya karşı kolay pes eden, basit hatalar yapan Schalke var. -6 averajla sondan 3.ler
Sağ beklerinde Caligiuri niye oynuyor hala anlamış değilim :D Orta sahaları en zayıf bölgesi. Hücum hattı formsuz. Duran toplarda etkili olmalarına rağmen en çok golü duran toptan yemişler. Oluşma aşamasındalar, hocaları maç maç farklı denemeler yapıyor. Takımın en çok forma giyen, güven veren isimlerinden kaptanları Naldo ve Fahrmann kadroda yok.

Eğer sahamızda 50.000'e yakın seyirciyle henüz oluşma aşamasında olan bu ekibe karşı galip gelemiyorsak Cl'de devam etmenin lüzumu da yok zaten. Favoriyiz, umarım kazanacağız.

@Ege Can Erbay renkdasimiza ithafen Schalke forumlarindan bir kac yorum paylasiyorum, önemsiz olan yerleri kirptim. Ek olarak ne dandik forumlari varmis yav kimse yazmiyor etmiyor. Zar zor buraya tasiyabilecegim bir kac mesaj buldum.

• Galatasaray sakatliklardan dolayi neredeyse takimin yarisini degistirecegine ve oyuncularinin yerlerini dolduramayacagina göre en azindan bir beraberlik ümit ediyorum.
  • Oyuncularimizdan biri kaleye isabetli bir sut cekebilirse 1:0 kazaniriz, yoksa 0-0 biter. (Kötü durumlarni vurguluyor)
  • Bundesliga da 8 macta 5 atilan/11 yenilen gol. Özgüven nereden gelsin ki? Bu yüzden 0-0'lik bir skor basaridir.
  • Carsamba günü sadece rakibin oyununu bozmak önemli olabilir. Gala öne gecerse muhtemelen yerin dibine gireriz. Taraftarlarin destegi ile stad yikilacaktir büyük ihtimal. Öne gecmek acayip önemli olur bizim icin.
  • Bana kalirsa Galatasaray'a karsi iki tane deplasmana cikacagiz bu grupta

Yaptiklari az yorumlar bayagi negatif yönde olsa da forumda "mac skoru" diye actiklari konuda neredeyse hepsi Schalke galibiyeti yazmis :D

@Ege Can Erbay renkdasimiza ithafen Schalke forumlarindan bir kac yorum paylasiyorum, önemsiz olan yerleri kirptim. Ek olarak ne dandik forumlari varmis yav kimse yazmiyor etmiyor. Zar zor buraya tasiyabilecegim bir kac mesaj buldum.

• Galatasaray sakatliklardan dolayi neredeyse takimin yarisini degistirecegine ve oyuncularinin yerlerini dolduramayacagina göre en azindan bir beraberlik ümit ediyorum.
  • Oyuncularimizdan biri kaleye isabetli bir sut cekebilirse 1:0 kazaniriz, yoksa 0-0 biter. (Kötü durumlarni vurguluyor)
  • Bundesliga da 8 macta 5 atilan/11 yenilen gol. Özgüven nereden gelsin ki? Bu yüzden 0-0'lik bir skor basaridir.
  • Carsamba günü sadece rakibin oyununu bozmak önemli olabilir. Gala öne gecerse muhtemelen yerin dibine gireriz. Taraftarlarin destegi ile stad yikilacaktir büyük ihtimal. Öne gecmek acayip önemli olur bizim icin.

Yaptiklari az yorumlar bayagi negatif yönde olsa da forumda "mac skoru" diye actiklari konuda neredeyse hepsi Schalke galibiyeti yazmis :D
Doğru yorumlar

Bizi çok iyi çözmüşler.

Tanıdığım bir çok Schalke taraftarı ki, bir çoğunuz Gelsenkirchen de kaldığımı biliyorsunuz, bu maçı pek umursamıyor okadar.

Herifler Bundesligada ki durumlarını kara kara düşünüyor daha çok.

Erken öne geçersek saplayış şov olacağı kanaatinde şelkeliler de

Allahtan kaleye sut cekemedigimizi bilmiyorlar :D

Saka bi yana Loko macinda da erken golü bulduk ama bir türlü devamini getiremedik. Porto macinda ise kac pozisyona girip golü atamadik. Yemin ediyorum resmen bitirici futbolcumuzun olmamasinin cezasini cekiyoruz.

Gomis yavsaklik yapmasaydi herhalde 2 macta 6 puanimiz olurdu.

Geri
Üst Alt