ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

FT ye sormak isterim : Super Ligde guvenmediğin ve hiç şans vermediğin Mugdat a hangi mantıkla guvendin? Ya Selçuk?? Evet sakatlar var ama ben olsam ilk degişikliği Mariano ile yapardım. Eren çıkıp Sinan Erenin pozisyonunda oynamalıydı.
Ben de aynısını düşündüm.

ben 1 puan için mutluyum.şartlar ortada.şansızlıgın,sakatlıgın kralını yasıyo bu takım....ve erene ,sinana,maicona mecbur ne yazıkki.çok üzgünüm.yunus orda kenarda bekliyo,atalay geliyo ama bunları izlemeye mecburuz şu an için

porto deplasmanındaki müthiş oyun da ortada.oyuncularımız yetersiz,lakayıt ve herhangi bi sistem için uygun değil.

Keşke 1 puan da almasaydık çoğu şeyin üstünü kapatırız bu 1 puan yüzünden.

Selçuk gibi bir zibidi ye her yıl Euro bazında zam yaparak bu sezon 3.5 Mio Euro garanti para almasına neden olan hatalar silsilesi sonucunda geldiğimiz nokta bu.

Galatasaray adına utanç gecesiydi.

Rakip takımın kalecisi 21 yaşında ve henüz 3. resmi maçına çıkmış. Muhtemelen hayatının en rahat maçını oynadı.

Oyunu çevirsin diye yedekten girenler kız Selçuk, Akhisarlı Muğdat ve Ömer. Koskoca Galatasaray ın düştüğü duruma bak..

BERkayeKİN

Ozan Kabak umarim bir seylerin baslangici olur

Herkes boyle oynayacaksa daha fazla genconun sans bulmasindan yanayim

Insallah Terim gider de, taktiksel bir hoca gelir. 33 yasindaki tedesco 65 yasindaki Imparator taktiksel olarak ezdi gecti.

1 Puana seviniyoruz mecburi. Defans ağır. Her ara pası tehlike. Şans inanılmaz yanımızda. Umarım devre arası forvet ve stoper alınır. Maicon Araplara satılmalı acilen.

Ciddi anlamda avrupa ligi filan olmadan elenmemiz lazım. Kadro çok kötü direkt olarak lige odaklanmak lazım.
Bu kadro, bu oyun anlayışı, bu ruhsuzlukla lige odaklansak ne olur.
Başakşehir'in oynadığı topun çeyreğini oynamıyoruz. Bu sene şampiyonluk bana göre mucize.. Bence bu sezonu yok sayalim. Gerekli transferlerin yapilmasina ve önümüzdeki sezona odaklanalim.

1 forvet yüzünden sadece 1 forvet yüzünden takım mac kazanamıyo

Kıcını yırtmak deyimiyle 2 ay yırttık her yeri bu güzel kadro bosa gitmesin dedik. Siz Galatasaray'ın 1 sezonunu heba ettiniz böyle is bilmezlik olamaz yok böyle bisey. Kadro derinliğinin içine ettiniz
Gomis yetmez bir adam daha lazım dedik bizi erene mahkum ettiniz
Her defasında yüzünüze söyleyecegim şu yarım sezonda sampiyonluğu bu yönetim satmıstır. Herseye eyvallah ama bu yanlısı her seferinde yüze vururum

Serdar ve Fernandoyu baya aradık Donk resmen bomba gibiydi bu maç ŞL seviyesi aşıyor onu ligde iş görür.

Uzun vadede derken ? Ne sen ne ben nede bizim torunlarimiz bu mantik ve boyle turk futbolu varken cl ligi sampiyonlugu birak yari final goremez
4-5 sene içinde... Ne bileyim artık.

Beli olmaz ya. Porto Monaco finali oynamış zamanında. İyi bir takım kurulursa ilerde ve eşek şansı ile olabilir.

Uzak ihtimal ama tabiki

Suç bizde takımın kurtarıcı Belhanda olan takımdan bir şey bekliyoruz.

Geçen yıl Belhanda'ya rağmen şampiyon olduk Cl'de yemiyor işte.

Geri
Üst Alt