ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Arkadaşlar bir de şu argümanı bırakın artık

Kadroda isim yok kimi koyacak diyorsunuz

Fatih hoca bir fb derbisine nasıl Emre’yi koydu

Bakın Ozan’ı nasıl monte etti takıma

Yapmak isterse yapar bunu anlayın artık

Hocada salmış görün bunu artık
Bana da öyle geldi. Valla ben bu maçla birlikte ümidi bıraktım artık, yenildik diye değil ha yanlış anlaşılmasın görüntüden çok net anlaşılıyor bir bok olmayacağı. TDsinden, kalecisine, kalecisinden yönetimine bir şeylerin ters gittiği çok açık.

Şu saatten sonra takıma yapılabilecek müdahale de yok. Kondisyon yükleyemezsin, transfer yapamazsın, görülen o ki oyuncuları motive edemezsin. Belli ki yönetim kadar hoca takımın bu noktalara gelmesinde pay sahibi. F.Terim gibi bir adamın takımı bu kadar kötü, dağınık ve ciddiyetsiz olmamalı.

Abi kadro belki başka bir grup için yetersiz olurdu ama şu Schalke ve Lokomotif'in olduğu grupta çıkamasak bile daha dirençli bir oyun çıkar bizim takımdan. Ayrıca ligde de kötüyüz. Tamam Schalke'yi yenemiyoruz da Erzurum'u Arena'da zar zor yeniyoruz. Bu kadar kötü olmak anlaşılır değil. Yazın ne yaptı bu takım anlamıyorum. Terim Real'den 6 yemişti 3. gidişinden önce ama o sezon o maçta dahi ortada bir oyun vardı. Bu sene felaket durumda.
Herkes rezil ya bu sene bitiğiz.

bosuna sinir olmayın beyler kimse bizler yani taraftar kadar ipine takmıyor emin olun ne oyuncular ne hoca

kapatın izlemeyin olsun bitsin degmez böyle karaktersizler icin

Zaten ikinci olmak bizim icin hayirli degil ki dagitir.bizi iyi bir takim gelse UEFA AL iyidir iyi
Kimse kendini kandirmasin Turk futbolu yerlerde

bu takım zaten sezon başı psv aek valencia maçlarında alarm veriyordu önlem alamadılar apo albayrak düğünlerde göbek atmaktan

Takımda karakter koyacak futbolcu da yok anasını satayım, her biri ayrı apaçi. Şu rezillikte bile gülebiliyorlar ilginç hakikaten.

şu selçuk yerine celil fln girse en azından o topcu ne yapacak o da mı merak edilmiyor
şu dklar için sebebimiz olurdu

Cok bilmis GS taraftari Burak Yilmazi begenmiyordu, istemiyordu.

Simdi forvette Mugdat var.

Helal be.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Sezon başından beri söylüyorum

Bizim için bu sene lig şampiyonluğu daha önemli

En az 2 sene daha şampiyon olmalıyız

Cl için kadro kurmak daha sonraki hedefimiz olmalı
Bu takım zor şampiyon olur devre arasında daha da beter transferler yaparız maddi durumumuz yok. Keşke bir kaç hafta önce gençleri oynatmaya başlasaydık. Bize umarım bir gün gençlere önem veren korkmadan oynatan bir TD gelir

Geri
Üst Alt