ŞL 18/19 D Grubu M:6 | Galatasaray 2-3 Porto | MS | 11 Aralık | beIN Sports

Yok abi bu adamlar ne idman yapmış ne teknik taktik çalışmış.. Pas atamıyorlar şut yok savunma yok ne bok yemeye 5 gün antrenman yapıyorlar.. Daha önünde seken topa vurmaktan acizler kale ağzından dokunup gol atamıyor eren geri zekalısın.. Eren bu kadar da kötü bitirici değildi takımda çok ciddi çalışma eksikliği görüyorum..

2 0 2 maç verdiniz 1 maç da siz çevirin lan ruhsuzlar

Bu takımı geçtim ligimizin en iyi oyuncusu feghouli. Koşmaya da başladı nihayet.

Artık devamlı İlk onbirde oynar koşu mentalitesi eskiye dönmezse.

Yok abi bu adamlar ne idman yapmış ne teknik taktik çalışmış.. Pas atamıyorlar şut yok savunma yok ne bok yemeye 5 gün antrenman yapıyorlar.. Daha önünde seken topa vurmaktan acizler kale ağzından dokunup gol atamıyor eren geri zekalısın.. Eren bu kadar da kötü bitirici değildi takımda çok ciddi çalışma eksikliği görüyorum..
Seken topa kim vuramadı

Galatasaray Düşmanlarının .........

Fena oynamıyoruz osuruktan penaltıyla dağıldık işte

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kendi sahamızda normal baskılı basladık 2 senenin en iyi oyunu demek için 2 senedir takımı izlemiyo olmak gerek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En iyi oyunlarından dedim. En iyisi demedim. Güzel oynadığımızın ve Eren yerine bir başkası olsa bu gruptan belkide şu an çıkmış olacağımızın farkında değil misiniz? Takım bugün iyi oynuyor öyle ya da böyle.

Eren'in bitiricilik olarak verdiği zararı geçtim o kadar statik oynuyor ki rakip stoperler rahat rahat çıkıp oyun kuruyor. Donk-Fernando ikilisi de fazlalık şu orta sahada.

Şu eren yerine direk diksek kale önüne ilk yarıda en az 1 golu vardı.Ben bu kadar mal gerizekalı bir topçuya daha önce şahit olmadım.Bu kadar yeteneksizliğinin üstüne birde ruhsuz herifin teki.Nereden tutarsan tut elinde kalıyor.

Şu eren denen degnek cıkmalı ne yapar eder 3.golü yedirir bize onyekuru girmeli

Yav bu Eren baltası yerine Gomis olsa 2. turdaki rakiplerimizi konuşuyorduk bu Portoda falan bir cacık yok ilk maçtada baya ezmiştik.

Şu Donk ve Ndiaye ikilisini izledikçe Emre 'nin Belhanda 'nın değerini anlıyorum ...

Tam devre arası hatasını anlayıp bizede bi pen6 illaki uydurcak yazıyordum ki enteresandır ilk pozisyonda verdi bizede, işin dahada enteresan tarafı ise pen6 dan gol atabilmemiz oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

VAR'in gelmesi sart! Ilk pozisyon penalti+kirmizi olsa mac cok rahat olacakti ve moral de kazanacakti takim. Bu takimin ihtiyaci olan sey kazanma morali. Uzun zamandir bu kadar istekli gordum takimi. Bize verilen penalti tartisilir, eyyamdan verdi buyuk ihtimal. Onlara verilen penalti komedi.

Eren!

Geri
Üst Alt