ŞL 18/19 D Grubu M:6 | Galatasaray 2-3 Porto | MS | 11 Aralık | beIN Sports

Baban yanında çok mu kullanıyordu bu kelimeleri? Onun tramvasını yaşamışsın belli ki. E işin içinde de olunca :D Kabullenememe, freudyen hislerin falan açığa çıkıyor
Yazık kimin çocuğuysan. Anneye inecek kadar saygısızsanu. Kaybol uzatma daha fazla cevap vermeyeceğim çünkü.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu oyuncu grubu büyük ezik baya omurga değişmesi lazım. En son ne zaman geri düştüğümüzde maç çevirdik hatırlamıyorum bu normal değil bırak skor olarak geri dönmeyi, oyun olarak bile bir kıpırdanma olmuyor, dakika 70'e geride girelim maç bitiyor bunlara göre.

60’a kadar iki gol bulmalıyız yoksa ağır bir mağlubiyet bile olabilir. Hem kondisyonumuz o dakikadan sonra bitiyor hemde Ömer gibi adamlar oyuna girebiliyorlar.

devre arasında maicon,donk,belhanda ve talibi çıkarsa garry gönderilip adam bedava,kiralık ve maliyeti uygun iyi isimlerle kadroyu güçlendirmek şart sene sonunda devam etmeli bu temizlik fernando,mariano falan filan yoksa her maç eziyet bize...
bunları yazarken yönetimi unutmak istiyorum yoksa teselli olmak mümkün değil

eren haric kimse kötü oynamiyor dogrusunu demek gerekirse. Tamam ndiaye+ Garry biraz vasat o kadar.
Ama eren micti iste

Yahu bu muslera bize geldiği zaman penaltı canavarıydı. Şimdi son 3-4 sezondur herhalde kurtardığı penaltı hatırlamıyourm yok

Sadece 1 topçu forvet yok ne olacak diyenler vardı tüm sistem çöküyor işte 1 oyuncu değil o iş o kadar kolay değil bek falan olsa neyse gol atman lazım forvetin Eren ne diyim ki başka.
Bunu anlayacak o zeka yok o kişilerde. Veyahut art niyetli taraftarlarını yok edecek bu durum.

Santrfor eksikliği yüzünden okadar canı yanan takımlar oldu ki Avrupa'da da. Konter futbolu oynasak neyse. Hücumu düşünen bir yapımız olunca istikrarlı golcü olmasa olmasın. Tennis topu veya erende olduğu gibi atakların çoğunu maf edersen tabiki de takım zamanla çöker.

Ozan-Kabak6.jpg

Mariano iti işte. Erenle birlikte asla oynatmayacağım iki adam yedirdi. FT herşeyi biliyorsun ya yazık sana.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Penaltı olmayabilir ama yorumuna yüzde 100 katılıyorum. Hiç birşey yok bu mariano da fizik yok teknik yok hırs yok. Sabri yeminle Avrupa maçlarında hırsıyla filan bu marianoya beş basardı. Linnes yedek bırakılıp mariano oynatıldıkça terim adaletsizliğine inanmaya başlayacam iyice. Adamın tek yaptığı al gülüm ver gülüm bir tane çalım denemesi, riskli pas vs hiçbirşey yapmıyor en kötüsü de yapma çabası da yok. Eren ağzımıza pelesenk olmuş ama ben kapattım gözlerimi marianoyu izliyorum. Açık ara en rezil performans, ruhsuzluk, aymazlık rekorları kırıyor. Çıkarsa linnesi alsa maçı alacaz, hiç forma vermese şampiyon olabiliriz o derece kötü

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçı yeneriz yenemeyiz bilemem ama basaksehir öncesi bence iyi oldu porto. Bu maç cok ders çıkarılacak bir maç.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde bu Ndiaye harbi gereksiz, Stoke nasıl almış gerçekten ilginç adam sırf koşup faul yapıyor diye mücadele ediyor gözüküyor sanırım oyuna katkısı ne ben bilmiyorum.

Onyekuru girsin Eren çıksın morali çok düştü hayır gelmez daha

Yazık kimin çocuğuysan. Anneye inecek kadar saygısızsan annene birşeyler yapmışlar sanırım onun etkileri olmalı bu. Kaybol uzatma daha fazla cevap vermeyeceğim çünkü.
G*t lalesi, popo lalesi diyen adama bak, sen kimsin de senin direktifinle kaybolacağım :D Aile terbiyesi almamışsın daha bana o seviyeye indin diyorsun. Cevap vermeyecekmiş çok da fifi

Sadece 1 topçu forvet yok ne olacak diyenler vardı tüm sistem çöküyor işte 1 oyuncu değil o iş o kadar kolay değil bek falan olsa neyse gol atman lazım forvetin Eren ne diyim ki başka.

Sadece gol atmak da degil inan. Gomisin varligi Rodriguesi de, feghouliyi de , belhandayi da rahatlatiyordu. Duvar oluyordu veya 2 stoperi alip goturiyordu. Bu kazmanin hic bisey yaptigi yok.

Hem vallahi hem billahi bu macin MVP si eren beyinsizi ama Porto adina. Maci bizden alip portoya hediye etti p.c kurusu. Inan ironi yapmiyorum. Herif resmen maci elimizden alip Portoya verdi.

Gomis olsa su an 3-1 falan biz ondeydik abi!!

Geri
Üst Alt