Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.490
- 25.890
- 3.183
Puan eşitliğinde biz gidiyoruz uefaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca kondüsyonerini savunuyordu abi tam da ak karanın belli olacağı maç değil mi? Taraftarın da itmesi lazım artık ama.Ekstra bir mallık yapmazsak yenilmeyiz gibi, maç dönerse müthiş moral olur sezon bitiminde dönüm noktası olarak gösterilebilecek bir maç
Yazık kimin çocuğuysan. Anneye inecek kadar saygısızsanu. Kaybol uzatma daha fazla cevap vermeyeceğim çünkü.Baban yanında çok mu kullanıyordu bu kelimeleri? Onun tramvasını yaşamışsın belli ki. E işin içinde de oluncaKabullenememe, freudyen hislerin falan açığa çıkıyor
Ekstra bir mallık yapmazsak yenilmeyiz gibi, maç dönerse müthiş moral olur sezon bitiminde dönüm noktası olarak gösterilebilecek bir maç
Bunu anlayacak o zeka yok o kişilerde. Veyahut art niyetli taraftarlarını yok edecek bu durum.Sadece 1 topçu forvet yok ne olacak diyenler vardı tüm sistem çöküyor işte 1 oyuncu değil o iş o kadar kolay değil bek falan olsa neyse gol atman lazım forvetin Eren ne diyim ki başka.
Penaltı olmayabilir ama yorumuna yüzde 100 katılıyorum. Hiç birşey yok bu mariano da fizik yok teknik yok hırs yok. Sabri yeminle Avrupa maçlarında hırsıyla filan bu marianoya beş basardı. Linnes yedek bırakılıp mariano oynatıldıkça terim adaletsizliğine inanmaya başlayacam iyice. Adamın tek yaptığı al gülüm ver gülüm bir tane çalım denemesi, riskli pas vs hiçbirşey yapmıyor en kötüsü de yapma çabası da yok. Eren ağzımıza pelesenk olmuş ama ben kapattım gözlerimi marianoyu izliyorum. Açık ara en rezil performans, ruhsuzluk, aymazlık rekorları kırıyor. Çıkarsa linnesi alsa maçı alacaz, hiç forma vermese şampiyon olabiliriz o derece kötüMariano iti işte. Erenle birlikte asla oynatmayacağım iki adam yedirdi. FT herşeyi biliyorsun ya yazık sana.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
penaltıdan gol yememize sevinen, penaltıdan gol atmamıza üzülenler var sanırım
Loko Lokomotif ile puan eşitliğinde kim çıkıyor ?
G*t lalesi, popo lalesi diyen adama bak, sen kimsin de senin direktifinle kaybolacağımYazık kimin çocuğuysan. Anneye inecek kadar saygısızsan annene birşeyler yapmışlar sanırım onun etkileri olmalı bu. Kaybol uzatma daha fazla cevap vermeyeceğim çünkü.
Sadece 1 topçu forvet yok ne olacak diyenler vardı tüm sistem çöküyor işte 1 oyuncu değil o iş o kadar kolay değil bek falan olsa neyse gol atman lazım forvetin Eren ne diyim ki başka.
Hoca kondüsyonerini savunuyordu abi tam da ak karanın belli olacağı maç değil mi? Taraftarın da itmesi lazım artık ama.