ŞL 18/19 D Grubu M:6 | Galatasaray 2-3 Porto | MS | 11 Aralık | beIN Sports

Hoca kondüsyonerini savunuyordu abi tam da ak karanın belli olacağı maç değil mi? Taraftarın da itmesi lazım artık ama.
Artık lehimize bir şey olsun vallahi kuruduk bittik. Hakem hatalarından, saçma sapan hatalardan, iyi oynadığımız maçlarda gerizekalılıklar yüzünden yenilmekten gına geldi. Nasıl bir yokluk çekiyorsak gol atınca çalan müzikte tüylerim diken diken oldu.

Penaltı olmayabilir ama yorumuna yüzde 100 katılıyorum. Hiç birşey yok bu mariano da fizik yok teknik yok hırs yok. Sabri yeminle Avrupa maçlarında hırsıyla filan bu marianoya beş basardı. Linnes yedek bırakılıp mariano oynatıldıkça terim adaletsizliğine inanmaya başlayacam iyice. Adamın tek yaptığı al gülüm ver gülüm bir tane çalım denemesi, riskli pas vs hiçbirşey yapmıyor en kötüsü de yapma çabası da yok. Eren ağzımıza pelesenk olmuş ama ben kapattım gözlerimi marianoyu izliyorum. Açık ara en rezil performans, ruhsuzluk, aymazlık rekorları kırıyor. Çıkarsa linnesi alsa maçı alacaz, hiç forma vermese şampiyon olabiliriz o derece kötü

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk yarıda kaptırdığı toplar da var ilaveten. Baya kötü oynuyor. Hücumda iş yapmasını geçtim savunmada bile etkisiz.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pas yapan bir orta saha bulmamız gerektiğini gösteren maç.

Sezonun en iyi topların birini oynuyoruz. Eren ilk golu atsa farka koşardık. Fakat bir forvet bu kadar takımı düşürebilir.. Mariano da harika oynuyor. Feghouli-Ozan maçın en iyilerinden yine. Sallayanlar boşa sallıyor.

Sezonun en iyi topların birini oynuyoruz. Eren ilk golu atsa farka koşardık. Fakat bir forvet bu kadar takımı düşürebilir.. Mariano da harika oynuyor. Feghouli-Ozan maçın en iyilerinden yine. Sallayanlar boşa sallıyor.

Jalddljdldkndldld

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alacaz bu maci

Gesendet von iPhone 8 Plus mit Tapatalk Pro

Sadece gol atmak da degil inan. Gomisin varligi Rodriguesi de, feghouliyi de , belhandayi da rahatlatiyordu. Duvar oluyordu veya 2 stoperi alip goturiyordu. Bu kazmanin hic bisey yaptigi yok.

Hem vallahi hem billahi bu macin MVP si eren beyinsizi ama Porto adina. Maci bizden alip portoya hediye etti p.c kurusu. Inan ironi yapmiyorum. Herif resmen maci elimizden alip Portoya verdi.

Gomis olsa su an 3-1 falan biz ondeydik abi!!

Sonuna kadar katılıyorum maleseffff.

Sadece bu maç değil son maçlarımızın hepsinde Eren böyle rezil oynadı batırdı ne varsa.

Behzat Uygur: "Eren'i durdurabilirsek kazanırız"

Bazı troller muslera penaltı tutamıyor diye söyleniyor. Ulan adam penaltı kurtarmasa bile birilerinin kıçını her sezon kurtarıyor. Bırakında penaltıda kötü olsun nankörler.

Birde bu Ndiaye harbi gereksiz, Stoke nasıl almış gerçekten ilginç adam sırf koşup faul yapıyor diye mücadele ediyor gözüküyor sanırım oyuna katkısı ne ben bilmiyorum.

Böyle değildi işte. Geçen sene topu alıp rakibin etrafından dönüp en az 30 metre topu taşıyordu ki bizim gibi set özürlü takımalr için en iyi hızlı hücum alternatifi idi. Bunu mesela ilk Lokomotif maçında da yaptı. Ama oyuncuların hepsi bitik. Fernando geçen sene yürüyen beyindi bu sene yok. Mariano öyle. Garry bitik. Maicon geçen seneden geride. Bir takımda herkesin aynı anda kötü olması anlaşılır iş değil.

Ozan her hangi bir ust duzey ligde oynuyo olsaydi, anlik degeri minimum 30 milyon euroydu.

Bu maçı yeneriz yenemeyiz bilemem ama basaksehir öncesi bence iyi oldu porto. Bu maç cok ders çıkarılacak bir maç.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu dersi kim çıkaracak?? Hoca mı, futbolcular mı?

Bugune kadar hoca hangi maçtan ders cıkarmış ki??

Meshur lafını hatırla : FT, Ders almaz, ders verir.. :((

Böyle değildi işte. Geçen sene topu alıp rakibin etrafından dönüp en az 30 metre topu taşıyordu ki bizim gibi set özürlü takımalr için en iyi hızlı hücum alternatifi idi. Bunu mesela ilk Lokomotif maçında da yaptı. Ama oyuncuların hepsi bitik. Fernando geçen sene yürüyen beyindi bu sene yok. Mariano öyle. Garry bitik. Maicon geçen seneden geride. Bir takımda herkesin aynı anda kötü olması anlaşılır iş değil.
İlk 4-5 maçta yaptı sadece sonradan sapıttı aynı şekilde

Geri
Üst Alt