Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.356
- 39.519
- 3.993
Soso her maç oynadığı oyunla hocamizin kafasına kafasına vuruyor adalet öyle değil böyle alınır diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baban yanında çok mu kullanıyordu bu kelimeleri? Onun tramvasını yaşamışsın belli ki. E işin içinde de oluncaPopo lalesi, penaltı filan yok orada. Arka tarafınla izleme makat lalesi.
Donk Fernando keyiften oynamıyor ki. İkisinden biri kesilir sakatlar dönünce.Eren'in bitiricilik olarak verdiği zararı geçtim o kadar statik oynuyor ki rakip stoperler rahat rahat çıkıp oyun kuruyor. Donk-Fernando ikilisi de fazlalık şu orta sahada.
Donk Fernando keyiften oynamıyor ki. İkisinden biri kesilir sakatlar dönünce.Eren'in bitiricilik olarak verdiği zararı geçtim o kadar statik oynuyor ki rakip stoperler rahat rahat çıkıp oyun kuruyor. Donk-Fernando ikilisi de fazlalık şu orta sahada.
Yav bu Eren baltası yerine Gomis olsa 2. turdaki rakiplerimizi konuşuyorduk bu Portoda falan bir cacık yok ilk maçtada baya ezmiştik.
Yok abi bu adamlar ne idman yapmış ne teknik taktik çalışmış.. Pas atamıyorlar şut yok savunma yok ne bok yemeye 5 gün antrenman yapıyorlar.. Daha önünde seken topa vurmaktan acizler kale ağzından dokunup gol atamıyor eren geri zekalısın.. Eren bu kadar da kötü bitirici değildi takımda çok ciddi çalışma eksikliği görüyorum..