- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
Futbol şöleni izleriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vs diyince aklıma mariano vs neymar geldi forumcak toplanıp ayet-el kürsi okumamız lazımDiagne'si olan vs Falcao'su olan gibi basit bir denklem ile umudum var rakip muhtemelen bizden 2 kat hızlı olsa bile
Vs diyince aklıma mariano vs neymar geldi forumcak toplanıp ayet-el kürsi okumamız lazım
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyuncuların akli bu macta da olabilir
Brugge Kasimpasa'ya, Konyaspor'a, Kayserispor'a benzemez. Denizli gibi iki gol ile birakmaz. Su kadar söyleyim. 2-1 yenilmek falan cok iyimser tahminler. Cok pis sonuclar alacagiz bu sene champions league'de.
CL zaten belli de, maalesef yerel lig de fiyasko olacaga benziyor. Hatta bu kötü sonuclar ft'yi istifa noktasina getirebilir. Yönetim hazirlikli olmasi lazim. Devre arasi icabinda yeni hoca getirmek zorunda kalabilecegini hesap etmesi lazim.
te allam ya !!!!!
Ne diyim? CL'de harikalar yaratabiliriz mi diyelim? Akhisar, Denizli, Konya, Kayseri, Kasimpasa 5'lisinden birine bari harikalar yaratsaydik belki insanin icinde bir umut olurdu. Yok iste, bu sezon top oynadigimiz mac yok. Temposuzluktan taraftar ömer bayram güzellemesi yapar kivama geldi.
Iste adamlar burayi sevmiyor, cl macini seviyorSu sacmaliga inanmiyorum ben. Sen sevdigin biri ile seks yaparken baskasinimi dusunuyorsun