⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Diagne'si olan vs Falcao'su olan gibi basit bir denklem ile umudum var rakip muhtemelen bizden 2 kat hızlı olsa bile

3-1 4-1 rahat koyarlar (ilk golü biz atarız sonra 3 veya 4 yeriz)

Vs diyince aklıma mariano vs neymar geldi forumcak toplanıp ayet-el kürsi okumamız lazım

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
AnyUnacceptableJoey-size_restricted.gif

Süratli siyahi oyunculari var. Luyindamanin Marianonun arkasina kosacaklardir. Vanaken duran toplarda tehlike. Defanslari pek kaliteli sayilmaz en sayif bölgeleri.

4 yeriz diye düşünüyorum Brugge çok dinamik oynuyor haftalardır oynadığımız oyunu oynarsak büyük bir rezalet bizi bekliyor.

Berabere biter bu futbolla galibiyet zor hatta beraberlik bizim içi iyi sonuç olur.

Üzgünüm ama Diagne kesin gol atar. Bütün isaretler bunu gösteriyor.

Diagne herkesin kendisinden nefret ettigini biliyor, adam sirf bize gol atabilmek icin Anderlecht'i reddedip Brügge ye gitti buna adim gibi eminim, bize gol attiktan sonra nasil bir hareket yapmasi gerektigini kafasinda planliyordur haftalardir, bizim takimin hali ortada, özellikle Marcao nun hali ortada sarhos gibi top oynuyor.

Tahminimce ya 2-1 kaybederiz ya da 1-1 biter.

Bilmiyorum da bu maç için Emre Mor'a acayip güveniyorum galibiyeti getiren adam olursa şaşırmam

Brugge Kasimpasa'ya, Konyaspor'a, Kayserispor'a benzemez. Denizli gibi iki gol ile birakmaz. Su kadar söyleyim. 2-1 yenilmek falan cok iyimser tahminler. Cok pis sonuclar alacagiz bu sene champions league'de.

CL zaten belli de, maalesef yerel lig de fiyasko olacaga benziyor. Hatta bu kötü sonuclar ft'yi istifa noktasina getirebilir. Yönetim hazirlikli olmasi lazim. Devre arasi icabinda yeni hoca getirmek zorunda kalabilecegini hesap etmesi lazim.

Brugge Kasimpasa'ya, Konyaspor'a, Kayserispor'a benzemez. Denizli gibi iki gol ile birakmaz. Su kadar söyleyim. 2-1 yenilmek falan cok iyimser tahminler. Cok pis sonuclar alacagiz bu sene champions league'de.

CL zaten belli de, maalesef yerel lig de fiyasko olacaga benziyor. Hatta bu kötü sonuclar ft'yi istifa noktasina getirebilir. Yönetim hazirlikli olmasi lazim. Devre arasi icabinda yeni hoca getirmek zorunda kalabilecegini hesap etmesi lazim.

te allam ya !!!!!

te allam ya !!!!!

Ne diyim? CL'de harikalar yaratabiliriz mi diyelim? Akhisar, Denizli, Konya, Kayseri, Kasimpasa 5'lisinden birine bari harikalar yaratsaydik belki insanin icinde bir umut olurdu. Yok iste, bu sezon top oynadigimiz mac yok. Temposuzluktan taraftar ömer bayram güzellemesi yapar kivama geldi.

Ne diyim? CL'de harikalar yaratabiliriz mi diyelim? Akhisar, Denizli, Konya, Kayseri, Kasimpasa 5'lisinden birine bari harikalar yaratsaydik belki insanin icinde bir umut olurdu. Yok iste, bu sezon top oynadigimiz mac yok. Temposuzluktan taraftar ömer bayram güzellemesi yapar kivama geldi.

sezonu direk silmissin heis bi dur yaw daha basindayiz mewzunun (y)

Geri
Üst Alt