Şu başlık altında son yazılanlar iki sene önce bir Avrupa maçı başlığımızda yazılsaydı yazanlar rakip takım taraftarı diye atılırdı. Şimdi o kadar normal ki dalga geçmeyen yok.

iki senede takım hangi noktaya gelmiş bundan daha iyi bir gösterge olur mu :? Fatih hocam seni çok seviyorum ama Avrupa’da yaktın valla bizi ne yalan diyeyim.

Şu başlık altında son yazılanlar iki sene önce bir Avrupa maçı başlığımızda yazılsaydı yazanlar rakip takım taraftarı diye atılırdı. Şimdi o kadar normal ki dalga geçmeyen yok.

iki senede takım hangi noktaya gelmiş bundan daha iyi bir gösterge olur mu :? Fatih hocam seni çok seviyorum ama Avrupa’da yaktın valla bizi ne yalan diyeyim.
dogru diyorsun ege iki sene önce galatasaray herhangi bir takımla oynadığı zaman büyük fark yiyecek denildiği zaman o kişiler forumdan atılırdı.peki ya 15 sene önce birisi galatasaray bir maçta büyük fark yiyecek denildiği zaman bırakın forumdan atılmayı,o kişi tekme tokat dövülürdü,aforoz ilan edilirdi.ama şimdi ise bırakın rakip takım taraftarlarını ,kendi taraftarımızın bile yüzde 90 lık bölümü bile bu takımdan ne köy olur ne kasaba ,gene bu deplasmanda fark yeriz diyor malesef.10 kişi kalmiş bir 3. lig takımına kendi sahasında 1 tane bile pozisyon bulamayıp fark yiyen bir takıma kim inansın,niye inansın .koca galatasaray ı bu duruma düşürenler bu durumdan utanırlarda ,bundan sonra adam gibi bir futbol izleriz inşallah.

PSG’nin Galatasaray karşısında muhtemel 11’i.

Navas, Kurzawa, Silva, Diallo, Dagba, Marquinhos, Draxler, Paredes, Neymar, Di Maria, Icardi.

Kylian Mbappe: "Son maç olsa bile önem veriyoruz. Galatasaray’ın son maçlarını izlettiriyorlar bize. Analiz yapıyoruz. (France Football)"

Ben taraftar olarak dayanamadım son maçlara. Tuzla maçını 60'da kapadım. Alanya maçını 45-60 arasında uyukladım. Adamlara ceza veriyorlar resmen

3-0’dan sonra Falcao girer artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kylian Mbappe: "Son maç olsa bile önem veriyoruz. Galatasaray’ın son maçlarını izlettiriyorlar bize. Analiz yapıyoruz. (France Football)"

Ben taraftar olarak dayanamadım son maçlara. Tuzla maçını 60'da kapadım. Alanya maçını 45-60 arasında uyukladım. Adamlara ceza veriyorlar resmen

200 milyon €'luk herifin düştüğü hale bak...

Ulan neyin analizini yapıyorsunuz Allahsızlar. Analiz için yaptığınız efora değmez.

İnşallah çoluk çocuk oynatacaklardır da onun için analiz yapıyorlardır. Çoluk çocuk fazla da atmaz iyi olur.

Ulan neyin analizini yapıyorsunuz Allahsızlar. Analiz için yaptığınız efora değmez.

İnşallah çoluk çocuk oynatacaklardır da onun için analiz yapıyorlardır. Çoluk çocuk fazla da atmaz iyi olur.
Hiiiç umutlanma, gruplara veda ederken şova çıkacaklar. İnşallah rekoru kırmayız diyorum başka da bişey demiyorum. Muslera umarım moralin tavandır gününde olursun yoksa işimiz duman.

Hiiiç umutlanma, gruplara veda ederken şova çıkacaklar. İnşallah rekoru kırmayız diyorum başka da bişey demiyorum. Muslera umarım moralin tavandır gününde olursun yoksa işimiz duman.
Madrid maçında olduğu gibi 6ya tavım lakin dediğin gibi olursa Madrid'in 6 attığı bir o kadar da atmadığı takıma karşı rekoru kırar geçerler.

Bebelerle çıkacaklarına dair ümidimi korumak istiyorum.

Gruptan 1. olarak çıkmayı garantilemişsin ne zor maçı ne hazırlanması.Futbolcuların sakatlanmasın diye yedeklerle çık..
Tuchel [PSG) : "Galatasaray ile oynayacağımız maçın kolay geçeceğini söyleyemem. Çünkü Galatasaray gibi büyük bir kulüple oynayacağımız için, şartlar ne olursa olsun bizim açımızdan zor bir maç olacak." (beIN Sports)

Geri
Üst Alt