Futbolcu hocaya inanmazsa oynamaz. Geçti o hadi koçum, hadi aslanım devirleri.
Sen taktik-teknik analiz yapmaz isen hiçbir futbolcu takmaz seni.

Şu anki durum budur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özet bu zaten, Terimin evlatları hariç Terimi isteyen bir tane oyuncu yok, o yüzden de oynamıyorlar zaten de bunu gören yönetim yok. Al işte Evladının birini(Selçuk) oyuna aldı, Primini cebine soksun diye

brüj attı. bizim harcımız degil buralar en rezil takımız

Son 10 dk. kamera gösterdiği sürece nzonzi yi takip ediyorum. Adam eli belinde dolanıyor. pas almıyor, atmıyor, hiç bir ikili mücadeleye girmiyor. Tam bizlik topçu olmuş artık.

Cunku zerre inanmiyor, ben mi kurtaracam hocayi boyle taktik mi olur alirim parami diyor
Ha profesyonel mi degil ama takimin genel haliyeti ruhiyesi bu 2-3 adam disinda

ağır sikletle hafif sikleti boks maçı yaptırıyorlar. birileri de beklentide. hafif siklet teknik taktik yapsın da yandaki hoca ringe girsinde falan filan. bu nasıl bir kafa ya.

Ya Selçuk ne.

Ayıp artık valla ayıp !!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir takım darbesiz neden bu kadar sakat verir?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu defans oyuncularıyla hele de luyindamanın sakatlanmasıyla dörtlü oynayamıyor bu takım üçlü daha iyiydi leminanın hatasıyla başakşehire yenildik diye üçlüden vazgeçti yine abuk sabuk pozisyonlar veriyor takım üçlüye dönmeli ikinci yarı ikinci bir 6 vakası hoş olmaz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alt yapıdan adam yok, aldıkların istenmeyen adamlar, başında ki hoca inancını kaybetmiş.

Ben Eskişehir de yaşadım bunların hepsini

Sonumuz kötü

Maci zaten kazanamayiz onu geçtim de bu nokta da dahi halen Selçuk'u almak... ne bileyim. ne desem boş

Geri
Üst Alt