Muxtar Askerov
Kırmızı Üye
- 13 Temmuz 2011
- 1.215
- 104
- 1.173
ha ne kadarda bugunki oyunu ,ilk 11i, deyisiklikleri elisdirsekde sinirlensekde mayisda sampiyonuz burani okuyan kuslara duyrulur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Kırmızıyı gören adamın formsuzluğu ayan beyan ortadaydı. Kadroda 'sıfır' Ahmet yerine ortalama bir stoper olsa onu oynatırdı bir TD. Niye öyle biri yok da stoper için ilk akla gelen isim Ahmet oluyor?..
2. İyi ozaman, eksik kaldığımız maçlarda direkt çekilelim maçtan?!..
Biatçı mı asla biatçı değilim..bu maç özelinde de bir sürü eleştirim vardır...ama emin ol sizinkisi eleştiri değil..kazanılan önemli maçlarda,kazanılan şampiyonluklarda hiç sesiniz çıkmıyor..her kötü sonuçta burada bitiyorsunuz..sizin niyetiniz belli..forumda bir çok kişi de bunun farkındaBiz her zaman buradayız çünkü biatci değiliz...
Yalniz soyle soyleyim.
Falcao olsaydi ilk 20 dakkika en az 0-2 olurdu mac belki daha fazla.
Ne yani Denizlispor yükleme yapmıyor mu? Onlara sıcak değil mi? Geçelim bu saçma argümanları.
Katiliyorum renktaş daha sezon başı ustelik bu takıma nzonzi feghouli be belkide falcao gelicek toparlanir takım sorun etmesin kimse.Ama hocaninda ceza almayip takımının basinda olması lazım .Hoca orda olsa bu kadar gevşek davranamazlardı.Şimdi ilk maç olduğu için ortalığı yangın yerine çevirmeye gerek yok illaki bir takım şeyler düzelir ama abi terim gibi bir adamın futbolcuları nasıl bu kadar laylaylom alır ya sen Galatasaray’ın futbolcusuysan böyle ciddiyetsiz olamazsın kardeşim aldığın paradan uyanmıyormuşum özellikle şu Belhanda leşi sene sonu tekrar şampiyonuz ama oyun anlamında pek ümitli değilim
Tamam iste bende diyorumki dunyada ilk kez 10 kisi kalan takim degilsin millet 10 kisi kalip 2-0dan maç çeviriyor.Anlamadim. Beni dunyadaki baska takımlar ve onlarin oynadigi maclar enterese etmez. 10 kisi kaldiktan sonra refleksleride enterese etmez. Ben bu maca bakiyorum. Ve kirmiziya bakiyorum. Evet birçok taktiksel hata oldu, ama bu maçın sonucunda bu kirmizinin buyuk bir etkisi olduguna inaniyorum
2-0 Denizlispor alır