⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

ha ne kadarda bugunki oyunu ,ilk 11i, deyisiklikleri elisdirsekde sinirlensekde mayisda sampiyonuz burani okuyan kuslara duyrulur

Penaltı kaçtı. Kırmızı yedik. Car curt hikaye bu yenilgi iyi oldu. Kazansaydık uyutacaklardı. Eksikler görmemezlikten gelinecekti.

Bana belki kızacaksınız ama . Diagnr iyiydi ilk yarı . Koskoca gs 8 orta yapmış . Cizgiye iniyor bizimkiler çalıma giriyor . Orta yapılcaj pozisyonda geriye dönüp tekrardan oyun kuruyolar . E niye pivot oynatıyoruz biz ozaman ?? Selcuk leşti . Diagne ahmet değişikligi nedir ayrıca gol arıyoruz savunmacı alıyor gerizekalılar. Jimmy cok kötüydü . Naga da cok boştu . Takım acayip rehavet içinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1. Kırmızıyı gören adamın formsuzluğu ayan beyan ortadaydı. Kadroda 'sıfır' Ahmet yerine ortalama bir stoper olsa onu oynatırdı bir TD. Niye öyle biri yok da stoper için ilk akla gelen isim Ahmet oluyor?..

2. İyi ozaman, eksik kaldığımız maçlarda direkt çekilelim maçtan?!..

Birinci noktayi kavrayamadim renktas. Senin varmak istedigin nokta teknik ekibin Marcaoyu hazirlayamayisimi, yoksa yonetimin Ahmet yerine baska birini almayisimi?

Ikinci noktaya gelirsek.. Tekrar, ben bu maca bakiyorum. Ilerde kim bu sekilde kirmizi gorurse bende ona receteyi cikaririm. Ligin ilk haftasi en kirilgan oldugumuz donemde, lig sampiyonu olarak ciktigimiz ilk macta alinan her kirmizi kart takimi duman eder. Karsi tarafida bos yere havaya sokar

Biz her zaman buradayız çünkü biatci değiliz...
Biatçı mı asla biatçı değilim..bu maç özelinde de bir sürü eleştirim vardır...ama emin ol sizinkisi eleştiri değil..kazanılan önemli maçlarda,kazanılan şampiyonluklarda hiç sesiniz çıkmıyor..her kötü sonuçta burada bitiyorsunuz..sizin niyetiniz belli..forumda bir çok kişi de bunun farkında

Şu maçta yönetimin hiçbir suçu yok. Gerçekten iyi bir takıma yenilsek tamam yönetim suçlu ama bu takıma yenilmek tamamen teknik ekip ve oyunculara yazar. Denizli bu ligden düşen ilk takım olur.

Yabancı ligleri izleyen var mı?

Örneğin en basitinden PSV takımı izleyen var mı? Bir düzenleri var, rakibinde düzeni var. Rüzgar gibi çıkıyorlar kontraya. Alan savunmasını iyi yapıyorlar, 4 lü defans ip gibi diziliyor.

Bizim takımda bir düzen yok? Sanki karma takımlar gibi bunun nedeni nedir?

Beşiktaş'ın Şenol güneşle oynadığı geniş alan sistemini denesek keşke.

Emre mor bu takımda banko oynar. Artık kim kesilir bilmem ama emre oynar

Şimdi ilk maç olduğu için ortalığı yangın yerine çevirmeye gerek yok illaki bir takım şeyler düzelir ama abi terim gibi bir adamın futbolcuları nasıl bu kadar laylaylom alır ya sen Galatasaray’ın futbolcusuysan böyle ciddiyetsiz olamazsın kardeşim aldığın paradan uyanmıyormuşum özellikle şu Belhanda leşi sene sonu tekrar şampiyonuz ama oyun anlamında pek ümitli değilim
Katiliyorum renktaş daha sezon başı ustelik bu takıma nzonzi feghouli be belkide falcao gelicek toparlanir takım sorun etmesin kimse.Ama hocaninda ceza almayip takımının basinda olması lazım .Hoca orda olsa bu kadar gevşek davranamazlardı.

Liverpool - Chelsea maçında 2 takımda hazırdı.Bir 90 dakika olsa yine oynarlardı. Bizim takım çok hantal.

Anlamadim. Beni dunyadaki baska takımlar ve onlarin oynadigi maclar enterese etmez. 10 kisi kaldiktan sonra refleksleride enterese etmez. Ben bu maca bakiyorum. Ve kirmiziya bakiyorum. Evet birçok taktiksel hata oldu, ama bu maçın sonucunda bu kirmizinin buyuk bir etkisi olduguna inaniyorum
Tamam iste bende diyorumki dunyada ilk kez 10 kisi kalan takim degilsin millet 10 kisi kalip 2-0dan maç çeviriyor.
Olayı oyuncu bazina indirgemek anlamsiz. Kalan 10 kisi ile bir sistem olusturup su maci farkli kazanirdin. Yahu gecen sene basindan beri ayni biri ciksin mac alsin diye bakiyor takim.
Goruntu ile ses ayni degil. Linc ederek gonderdigimiz tudorla 13 kisi gibi oynuyorduk 1 senedir kus uctu, yagmur yagdi, hakem suclu, tavsan daga sicti vs. Vs. bahane uretiyoruz hep.

Cok net soyluyorum bunu.

Turkiyede kim ilk modern futbolu uycak teknik adami alirsa, cok farkli sekilde sampiyon olur.

Terimle olmuyor artik olmuyor, bir alman hoca sart oglu sart.

Geri
Üst Alt