Sayin futbol profesoru hojaaam
Babel bas bas bagiriyor ben kanatta hele sol kanatta oynayamam,top alip gidecek 3 kisiyi calimlayip orta yapacak adam ben degilim yerim forvettir kaleya yakin oynat beni

Ocakta;Linnes_Onyekuru_Ndiaye_ve iyi bir 10 numara yeter sanirim hojjjjam

Yunus mu press yapar? Nerden vardin bu kaniya. Benim izledigim maclarda yunus yaşina ragmen topu kaptirdigina eli belinde gezen gamsizin teki yav. Ayni sinan gumus. Ki sövdugumuz sinan gumus bundan fazla katki veriyodu maclarda. Yunus ne adam geciyor ne sut atiyo. Topu aldiginda ya yanindakine pas veriyo yada kaptiriyo topu

İzlediğim maçlardan vardım böyle gerzekçe alıntı yapma bir daha.

Mariano,Belhanda ve feghouli’nin sahada olmadigi bir 4-4-2 ile hersey yoluna girecek

Formsuz olan oyuncularda hoca simdiye kadar israr etti oynadikca form tutmalari icin,daha once sezon basinda melo ve hamit te aynisini yapmisti Ama bu kez olmadi cunku farkli karakterler

Bakalim bjk mac sonu dedigi gibi formsuzlari kenara cekerse takim düzelecek,zaten hoca dan baska da kimse düzeltemez bu hale nasil getirdiyse sampiyon yapmasini da bilir

İç sahada 4-4-2 deneme vakti gelmiştir, oyunun kalitesine göre deplasmanda uygulamaya koyarız.

Babel ceza sahası bölgesinde hedef adam olarak oynamalı, yani kanatta değil komple forvet rolü üstlenmeli. Yanında Andone.

Az önce UEFA-Tuchel röportajına denk geldim. Adam antremanda oyuncuların eline tenis topu veriyormuş ki savunma esnasında çekmeli faulleri azaltmak için. Adamlar neyi dert ediyor biz neleri dert ediyoruz. Biz korner arka direğe atılsa havai fişek atıcaz neredeyse TTArena da.

Ajans 1905
Belhanda 18 kişilik kadroda bile olamayabilir.Emre-Şener-Adem-Ömer ilk 11 oynayabilir.Falcao-Andone ikilisi oynarsa diğer hafta oynar..

Şener, emre mor, Ömer bayram garanti oynar zaten...
Adem büyük, emre Taşdemir de oynayabilir.
3 banko değişiklik 1 de cezalı marcao ilk 11 den 4 adam kesin yok.
Kim bu kesin kesik yiyecekler. Mariano yüzde 100
Belhanda yüzde 99
Feghouli yüzde 99

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera

Şener - Luyindama - Donk - Emre Taşdemir

Nzonzi - Lemina

Emre Mor Adem Ömer

Andone

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu mac bjk macindan ve fb macindan daha önemli
Gecen dene iki mactada + muriqi sikesinden sonra bunlari daha da yerin dibine sokmayan istifa etsin.
Iyi agirlayan da istifa etsin

Muslera

Şener Luyindama ? E. Taşdemir

Seri Nzonzi Lemina

Emre Mor Falcao Andone

Artik gercek kadromuzla cikip mac kazanmaliyiz. Bu les duruma göre sadece 5 puan fark yedik su ana kadar. Daha kötüsü olmaz herhalde.

Genç oyuncu opsiyonları : Emre Mor, Taylan, Emre Taşdemir

U19 : Süleyman Luş, Berk Akdemir, Atalay Babacan, Mustafa Kapı, Gökay Güney, Erencan

8 haftada 3 veya 4 gol atacağız böyle oynamaya devam edersek....şener, jimmy, taylan, adem ve altyapıdan 1 ya da 2 oyuncu 11 de başlasın..yenilirsekte bunlarla yenilelim.

Geri
Üst Alt