Bazen bazı konularda susmak en iyisi gerçekten :red:

neyse son gün idman kamp fotoları ve bilgileri birazdan twittera düşer, Erencan, M.Kapı, ve Akgün dışında genç yoktu en son idmanda. Bunlardan Erencan dışında diğer ikisinin mevkisinde evlatlar oynadığı için sahaya genç oyuncu çıkmasını beklemiyorum. Erencan bir ihtimal 4-4-2 yaparsak forveti çiftler. Ömer bayram şener taşdemir gibi isimlerde beklenen etkiyi yapamazlarsa buyrun cenaze namazına derim. Ocağa veya kan değişikliğine kadar Allah sabır versin herkese.

Evet içeriden bilgi aldım Fatih Terim'in çıkaracağı ilk 11'i paylaşıyorum:

Muslera
Şener Donk Luyindama Süleyman Luş
Emre Mor Nzoni Seri Jimmy Durmaz
Adem Büyük Andone

Son düzenleme:
Evet içeriden bilgi aldım Fatih Terim'in çıkaracağı ilk 11'i paylaşıyorum:

Muslera
Şener Donk Marcao Süleyman Luş
Emre Mor Nzoni Seri Jimmy Durmaz
Adem Büyük Andone

İçerisi böyle bilgi veriyorsa vah takımın haline. Marcao cezalı kardeş. Söyle de bilgi verene maç günü şok yaşamasınlar. :red:

bu maç milat olmalı...

ilk yarının bitmesini falan beklemeye gerek yok.

oynamayan, takımın ahengini bozan kim varsa kızağa çekilsin. Hoca da sistemini revize etsin. Gol sorununu çözsün.

donk
mariano
nagatomo
belhanda
babel

biraz dinlensinler. Yerlerine

şener
emre taşdemir
taylan
jimmy
lemina
adem
emre mor
seri
ömer

monte edilsin, hangisi formdaysa, hangisi forma için istenilen düzeyde mücadele edecekse o oynasın.

bu isimler dışında muslera, marcao, luyindama, andone, iyileşirse falcao, seri, feghouli, nzonzi bu 7 kişinin çevresinde kadroyu oluştursun hoca

muslera

sağbek luyindama marcao solbek

solkanat feghouli seri nzonzi sağkanat

falcao(andone)

Rize maçı için de şu 11 çıkar inşallah

muslera

şener luyindama donk nagatomo

feghouli lemina seri nzonzi ömer

andone

bu maç milat olmalı...

ilk yarının bitmesini falan beklemeye gerek yok.

oynamayan, takımın ahengini bozan kim varsa kızağa çekilsin. Hoca da sistemini revize etsin. Gol sorununu çözsün.

donk
mariano
nagatomo
belhanda
babel

biraz dinlensinler. Yerlerine

şener
emre taşdemir
taylan
jimmy
lemina
adem
emre mor
seri
ömer

monte edilsin, hangisi formdaysa, hangisi forma için istenilen düzeyde mücadele edecekse o oynasın.

bu isimler dışında muslera, marcao, luyindama, andone, iyileşirse falcao, seri, feghouli, nzonzi bu 7 kişinin çevresinde kadroyu oluştursun hoca

muslera

sağbek luyindama marcao solbek

solkanat feghouli seri nzonzi sağkanat

falcao(andone)
Seri mi Lemina mi ikisinden de birşey göremedik

Kazanarız ama nasıl olur bilemem, Rize ligin en kötü 2-3 takımından birisi son halleriyle yenebilecekleri tek takım Ankaragücüydü onuda yendiler. 2 farklı bir galibiyet alırız ilk kez.

bayim boyle bir orginisaztione yapak mi
hele can esmer denen cenabet belhanda askindan vazgecerse belhanda 10 numara oynar ahanda buraya yaziyorum
@Can Esmer i maç zamanları zincirle bağlayıp işkence yapmak gerek. Şu organizasyonu bi düşünmek lzım forumun cenabetliği takıma sirayet etmiyorsa bişey bilmiyorum

Kadro birazdan belli olur. Gecen ic saha macindada yazmislardi.
Falcao haric herkes hazirdir

Yarın bu saatlerde belhandanın 11de olduğunu öğreneceğiz

Her ne kadar en iyi oynadıkları dönemlerde dahi çok fazla beğenmesem de, bir Sneijder etkisi yapamasalar da geçtiğimiz 2 sezonda da Feghouli ve Belhanda'nın en az Muslera kadar şampiyonluğumuza katkıları vardı. Bu sezon ne oldu bunlara? Kötü durumdan geçiyor olabilirler ama tekrar eskiye dönmeleri mümkün.

He he takımın götünü muslera kurtarsın bu arkadaş önünden geçen topa baksın, malca bir yerde aptalca izlesin atak dönsün gol yiyelim. Muslera kadar etkisi var.
Öyle bir dünya yok.
Son 2 şampiyonlukta
Muslera+garry+gomis ve diğerleri
Muslera+onyekuru+feghouli ve diğerleri

Şeklinde ikiye ayrılır.
Bu sene ise muslera ve diğerleri

Geri
Üst Alt