⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Maç sonu Fatih Terim'den açıklamalar:

-Oyunun belli bölümü özellikle ilk 15 dakika iyi oynadığımızı düşünüyorum.
-Niyeyse ikinci golü atmadan maçı koparamıyoruz.
-Bu sene son dakika gol yeme modası var.
-arkadaşlar ben hakemler hakkında konuşmuyorum birazda başkaları konuşsun!
-FT takımı bu mudur bizde görüyoruz bazı şeyleri, Ocak'ta önemli değişimler olacak.

macin basinda 2-0 geriye düseriz gerisi wakame ve sörlothun insafina kalmis olur. capon oynarsa yusuf sari kariyer macini oynar
3'lü çıkarsak Sörloth kitlenir Nwakame için de Mariano+1 önlem alacağını düşünüyorum sağa Bayram'ı atabilir Sosa frikikten, uzaktan falan avlamazsa ilk yarı dayanırız bence.

Ben de isterim cok sevdigimiz galatasarayimizin oynadigi butun maclari kazanmasini ,bende isterim yurtta avrupada katildigi butun kupalari toplamasini, bende isterim galatasarayimizin eski guclu , kuvvetli ve bir kukredigi zaman rakiplerin kacacak delik aradigi o şaşa li gunlerine geri donmesini ,ama birde futbolun gerceklerini gorunce bu yukaridaki saydiklarimin sadece birini bile yapma ihtimallleri milyon da bir olur su anki sefiller ve ruhsuzlar ordusunun .bir baska benzetme yapmak gerekirse bizim takimin bu sene bir kupa kazanma ihtimali 90 yasinda ki bir yasli dedenin 40 km.maraton kosusunda 1. olup dunya sampiyonu olma ihtimalinden bile daha az malesef..burda ona 3 atariz buna 5 atariz deyip sizi kandirmak istemem.trabzon macina gelince trabzon bizimkileri sut bombardimani na tutacakti.boyle zavalli,boyle aciz ,boyle caresiz bir galatasaray 500 sene gecse bir daha asla goremeyecektir. tarihinin en rahat maclarindan birini oynayacaktir.terimin son maci olacaktir.skor tahminim ts 9 gs 0

Ben de isterim cok sevdigimiz galatasarayimizin oynadigi butun maclari kazanmasini ,bende isterim yurtta avrupada katildigi butun kupalari toplamasini, bende isterim galatasarayimizin eski guclu , kuvvetli ve bir kukredigi zaman rakiplerin kacacak delik aradigi o şaşa li gunlerine geri donmesini ,ama birde futbolun gerceklerini gorunce bu yukaridaki saydiklarimin sadece birini bile yapma ihtimallleri milyon da bir olur su anki sefiller ve ruhsuzlar ordusunun .bir baska benzetme yapmak gerekirse bizim takimin bu sene bir kupa kazanma ihtimali 90 yasinda ki bir yasli dedenin 40 km.maraton kosusunda 1. olup dunya sampiyonu olma ihtimalinden bile daha az malesef..burda ona 3 atariz buna 5 atariz deyip sizi kandirmak istemem.trabzon macina gelince trabzon bizimkileri sut bombardimani na tutacakti.boyle zavalli,boyle aciz ,boyle caresiz bir galatasaray 500 sene gecse bir daha asla goremeyecektir. tarihinin en rahat maclarindan birini oynayacaktir.terimin son maci olacaktir.skor tahminim ts 9 gs 0
yok ebesinin nikahi. umarim sut cekip durursunuz o hamsi beyinlerinizle. Büyük ihtim. kapanip kontra oynayacagiz. mariano nwakaeme yi tutmayi becerirse neden almayalim maci. zaten sicis icindesiniz defansif anlamda

Gram umudum yok. Şu noktada umut tacirliğine de gerek yok. Rakiplerimiz de kötü olmasa suan ne Fatih Terim kalırdı ne de Mustafa Cengiz.

Geri
Üst Alt