⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Marcaoyu itiyorlar hacı boş kalmasının nedeni o geniş açıdan gösterdiği pozisyonu iyi inceleyin adamı net itiyorlar
o kadar görmedim filelerin arkasından gösterdiği pozisyonu yakalayabildim ki maçı açtığımda oradan başladı. 90 dk izleyemedim malesef. açtığımda da yemiştik zaten.

Ne kadar şükür etsek az.

e6VySG.jpg

Bizim hakemler ve var İngiltere liginine baksın ve TFF adamlar son dakika ofsayt verilen pozisyonda canlı canlı çizgilerin çizimini gösterdi

Gol yiyene kadar maçı izlerim diyordum ve o saçma sapan amatör küme golünü yediğimiz anda maçı kapatmıştım ve bundan sonra fark olur diyordum ve maç 1-1 bitmiş hem de golü Nagatomo atmış ilginç. Yine de tatmin etmiyor lakin en azından hamsileri sevindirmemiş olmamız sevindirici.

Gol yiyene kadar maçı izlerim diyordum ve o saçma sapan amatör küme golünü yediğimiz anda maçı kapatmıştım ve bundan sonra fark olur diyordum ve maç 1-1 bitmiş hem de golü Nagatomo atmış ilginç. Yine de tatmin etmiyor lakin en azından hamsileri sevindirmemiş olmamız sevindirici.
Golden sonra tek kale oynandı maç gol atamadık.üretkenlik sorunu devam ediyor kadro yapsından dolayı

Öğle ps cafeye gitmiştim kafeci h1 size çakıcaklar tecavüz edicekler 500 bascam diyordu. Dedim bayram abi ms0 oyna gel bana dua et ama dinlemedi ne de olsa allahın fenerlisi😂

Trabzon deplasmanında bu kadar eksikle oynanabilecek en iyi oyundu. Trabzon perşembe günü yedek çıkıp bütün kadroyu dinlendirmişken biz brugge gibi azman takımla cl maçına çıktık. Ona rağmen fizik olarak onları ezdik. Mariano nagatomo belhanda feghouli çok top ezmese çok daha rahat yenerdik.

Geri
Üst Alt