Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
Galatasaray’ın adı olmasın bu futbolla küme düşme mücadelesi verir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yok yok bence kulubu muslera'nın üstüne tapulayalım . şu an verdiğimiz parayı kimse vermez bize katkı verdi inkar edecek halimiz yok ama hakkını fazlasıyla mecazi manada değil kamyonla aldı .1 yabancı hakkımızı senelerdir kaleye gömüyoruz.Yuh be alanya cok dandik takimmis.
Bir Musleraya yenildi.
Muslera: 1 Alanya:0
Musleranin maasini sorgulayana dusman olurum bundan sonra.
Devre arasina girelim bir an evvel. Gercekten cok uzun zamandir kendi sahasina hapsolmus bir GS hatirlamiyorum.
Yaziklar olsun
ben yabancılardan bahsettim takım omurgası yabancılardan kurulu.Ve bende Falcao ve emre mor dışındaki tüm isimlere bende katılıyorum.Emre mor benim için hayal kırıklığını geç resmen hayatımın ********************* oluşudur bu rezil ötesi futbollaÖmer Bayram, Falcao, Adem Büyük, Selçuk sözleşme uzatılması. Mariano tutup Linnes'i kadro dışı bırakmak. Emre Mor, Jimmy Durmaz. 5-6 tane gereksiz isim net. Kadro derinliği herşeyiyle
Poster çektirmiş. terim
bir kaç maç mı adam resmen bize tek başına 2 şampiyonluğa doğrudan etki etmiştir.Bunlara rağmen hala şu musleraya laf söylemeyin Allahtan korkunyok yok bence kulubu muslera'nın üstüne tapulayalım . şu an verdiğimiz parayı kimse vermez bize katkı verdi inkar edecek halimiz yok ama hakkını fazlasıyla mecazi manada değil kamyonla aldı .1 yabancı hakkımızı senelerdir kaleye gömüyoruz.
e madem durum bu bir zahmet birkaç maçta farklılığını görelim .
başka kulube gittiği vakit verdiğimiz paraların yarısını bulamayacak
Ömer baryam geçen sezondan esintiler sundu. İfşalar etkilemiş sanki hae
Muslera olmasa şu an 14 puanımız falan olurdu. Artı iç sahada seyirciyle aldığımız puanlar, küme düşme hattından bizi kurtardı.Galatasaray’ın adı olmasın bu futbolla küme düşme mücadelesi verir.
bunu diyorsan kendine şunu sor ayı yogi yerine febede Muslera olsaydı febenin kaç bizim kaç şampiyonlşuğumuz olurduyok yok bence kulubu muslera'nın üstüne tapulayalım . şu an verdiğimiz parayı kimse vermez bize katkı verdi inkar edecek halimiz yok ama hakkını fazlasıyla mecazi manada değil kamyonla aldı .1 yabancı hakkımızı senelerdir kaleye gömüyoruz.
e madem durum bu bir zahmet birkaç maçta farklılığını görelim .
başka kulube gittiği vakit verdiğimiz paraların yarısını bulamayacak
Kavga cıkmayacak gıbı gozukuyor ıyı geceler umut kardesım ben kacarKanatta bir tane iyi maçı yok.Basit oynamak denen olaya tepki olarak doğmuş.
Solunda cizgiyi gormeden yapamıyorKanatta bir tane iyi maçı yok.Basit oynamak denen olaya tepki olarak doğmuş.
Belhanda artik sag kanat, feg isine bakacak bundan sonra. Hem top caliyor hem basıyor 2-3 tane iyi şutu var kenarı da iyi kullandi, alanya bu kadar yuklenmese macin adamiydi ama muslera kral yine farkini koydu ortaya. Salak mariano da balina engelledi ama olsun