Galatasaray’ın adı olmasın bu futbolla küme düşme mücadelesi verir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yuh be alanya cok dandik takimmis.
Bir Musleraya yenildi.
Muslera: 1 Alanya:0
Musleranin maasini sorgulayana dusman olurum bundan sonra.
Devre arasina girelim bir an evvel. Gercekten cok uzun zamandir kendi sahasina hapsolmus bir GS hatirlamiyorum.
Yaziklar olsun
yok yok bence kulubu muslera'nın üstüne tapulayalım . şu an verdiğimiz parayı kimse vermez bize katkı verdi inkar edecek halimiz yok ama hakkını fazlasıyla mecazi manada değil kamyonla aldı .1 yabancı hakkımızı senelerdir kaleye gömüyoruz.
e madem durum bu bir zahmet birkaç maçta farklılığını görelim .
başka kulube gittiği vakit verdiğimiz paraların yarısını bulamayacak

Ömer Bayram, Falcao, Adem Büyük, Selçuk sözleşme uzatılması. Mariano tutup Linnes'i kadro dışı bırakmak. Emre Mor, Jimmy Durmaz. 5-6 tane gereksiz isim net. Kadro derinliği herşeyiyle
ben yabancılardan bahsettim takım omurgası yabancılardan kurulu.Ve bende Falcao ve emre mor dışındaki tüm isimlere bende katılıyorum.Emre mor benim için hayal kırıklığını geç resmen hayatımın göt oluşudur bu rezil ötesi futbolla

yok yok bence kulubu muslera'nın üstüne tapulayalım . şu an verdiğimiz parayı kimse vermez bize katkı verdi inkar edecek halimiz yok ama hakkını fazlasıyla mecazi manada değil kamyonla aldı .1 yabancı hakkımızı senelerdir kaleye gömüyoruz.
bir kaç maç mı adam resmen bize tek başına 2 şampiyonluğa doğrudan etki etmiştir.Bunlara rağmen hala şu musleraya laf söylemeyin Allahtan korkun

Muslera yan toplar ve duran toplarda çıkışlarda problem yaşıyordu bunu düzeltmiş. Hızlı oyun başlatma ve oyun kurma dışında hiç bir eksiği yok efsanevi bir seviyede.

bunu diyorsan kendine şunu sor ayı yogi yerine febede Muslera olsaydı febenin kaç bizim kaç şampiyonlşuğumuz olurdu

Belhanda artik sag kanat, feg isine bakacak bundan sonra. Hem top caliyor hem basıyor 2-3 tane iyi şutu var kenarı da iyi kullandi, alanya bu kadar yuklenmese macin adamiydi ama muslera kral yine farkini koydu ortaya. Salak mariano da balina engelledi ama olsun

Belhanda artik sag kanat, feg isine bakacak bundan sonra. Hem top caliyor hem basıyor 2-3 tane iyi şutu var kenarı da iyi kullandi, alanya bu kadar yuklenmese macin adamiydi ama muslera kral yine farkini koydu ortaya. Salak mariano da balina engelledi ama olsun

Marafona çok iyi çıkardı o da girse taraftarla barışırdı muhtemelen bay sabotaj. Böyle oynasın ciğerimizi yesin .Penaltıda da sağı gösterip sola çok güzel vurdu.

Yahu renkdaslar bu takimin rezil takim oldugunu,zayif takim oldugunu,ruhsuz cop toplulugu oldugunu daha yenimi kavriyorsunuz. ligde 14 hafta avrupada 5 hafta cok kotu oynamasina ragmen takimin.saka gibisiniz vallahi ben daha 8 hafta once soylemistim.bu takimdan hic kimseye bir hayir gelmeyecegini,sefalet ve felaket icinde oldugunu ,ama hic kimse lafimi dinlemedi malesef.sakalimiz yokki lafimiz dinlensin

seyirci de epey kötüydü.

desteği geçtim kötü oynadığımız için takıma tepki gösterirler dedim ama o da olmadı.

zaten genel olarak seyircimiz azaldı ama stadyuma gelen taraftar da takıma küsmeye başladı gibi.

Geri
Üst Alt