⚽ SL 19/20 H:16 | Göztepe 2-1 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Galatasaray'ın Göztepe maçı kadrosuna sakatlıkları bulunan Şener Özbayraklı, Seri ve Lemina'nın yanı sıra Jimmy Durmaz, Emre Mor ve Yunus Akgün de alınmadı.

İzmir'de maçta bazı Göztepe taraftarları maça gelmeyecek ceza yeriz de bir dahaki stad acilisini kaçıririz diye

3lü savunmaya dönmek mantıklı olur Muslera Mariano Ahmet Donk Marcao Taşdemir Ömer Taylan Feghouli Babel Falcao

Leminanin yaptigini taylan da yapar niye canınızı sıkıyorsunuz aliriz maci her turlu 0-1 titi k.k

Kupa maçına çıkan kadronun aynısını bekliyorum sadece Ahmet Çalık yerine Marcao olur diğer 10 oyuncu da aynı kalır görün bak dediydi dersiniz

Maalesef selçuk 11 de olacaktır. Keşke tuzla maçındaki olaylara karışsa da bir 15 maç ceza alsaydı. Kurtulamadık şu adamdan...

Muslera
Mariano Ahmet Marcao Nagatomo
Donk Taylan
Feghouli Belhanda Ömer
Falcao

+ Babel , Adem , Selçuk , Emin , Okan , Taşdemir

Jimmy cezadan alınmadı Emre tekmeleneceği için alınmadı ama Yunus olmalıydı.

Nando
Mariano Donk Marcao Nagatomo
Selcuk
Belhanda Ömer
Fegh Falcao Babel

yapar

istegim

Nando
Mariano Emin Marcao Nagatomo
Donk
Taylan Ömer
Fegh Falcao Adem
Kesinlikle 2.yazdığın kadro çıkmalı... Selçuk'un rakibe karşı ezildiğini izlemek istemiyorum.Bu kadro Emin'i de takıma monte etmeye vesile olabilir

ahmet marcao nago
feg belhanda donk ömer taylan
falcao adem

*mariano yerine herhangi birinin hatta falcaonun bile sağ bekte ondan iyi olacağını düşünüyorum.
*ömer taylan ve ademin falcaoyu daha çok besleyeceğini düşündüğüm için yazdım.
*Belkide bizim açımızdan sezonun gidişatını belirleyecek bu önemli maçta,
babeli solda oynatıp kendini tatmin etmesini beklemek istemiyorum maç boyu.mümkünse hiç oynamasın

Geri
Üst Alt