⚽ SL 19/20 H:18 | Galatasaray 2-1 Denizlispor | MS | 19 Ocak

değişiklikte sürekli geç kalıyor zaten ama bugün bence rakip büyük bir baskı kuramadı açıkçası.

golü ortada bir şey yokken yemeyi başardık. sonra biraz elimiz ayağımıza dolandı, 2-2 de olabilirdi takip eden süreçte. ama o 5 dakikayı atlatınca toparladık.

hocadan bağımsız olarak takımın görüntüsünü çok da kötü bulmadım. hoca zaten bu sene sürekli yanlış tercihler yaptığı için alıştık artık.

yanlıs tercihlerini geçtim ama oyunu okuyamadıgı icin bu sezon kac puanımızı bizzat hoca götürdü ve bunun farkında degil yanında tuttugu süs bitkileride farkında degil
millet oyuncu degiskligi ile mac alıyor biz dk 80 olmadan degistirmiyoruz

Gram beğenmedim takımı.
Şampiyon olmamız imkansız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes takımın en kötülerinden biriydi bence golde topu rakip gibi arkaya aşırdı birsürü adam kaçırdı arkasına
temposu düşük mutsuz mücadele güçü düşük bir görüntü çiziyor eski linnesten eser yok tamam mac kondisyonu eksik olabilir
ama ruh gibi sahada gezmesini gerektirmez marianoyu gözlerim aradı yalan yok

Afferim Seri’ye
O da aynı şekilde benim performansım önemli değil takımın performansı önemli dedi

fatih terim yüzünden yine maçı veriyorduk. sezon sonu yollar terim'le ayrılmalı.

Ayrıca bu kaçıncı kardesim illa gol yiyip solumak zorunda miyiz?
Yeter daha yeter yani

Hayır acayip de bir lanet var üstümüzde linnes aşırtıyor topu eliyle biri koymuş gibi denizlili adamın önüne iniyor 5 kişi arasından bu da tuhaf iş.. O saçma gol olmasa yürüyecek halleri yoktu

Sen tutup da adamlarin tek bir pozisyonu yokken kornerden gol yersen kalan dakikalarda yusuf yusuf olursun tabii. Farka gidecek macta yine dokuz dogurduk ama ilk 60 dakikada oynanan oyun bana umut verdi. Bu takima iyi bir stoper ve Omer yerine Onyekuru katilinca bir seyler olur. Umutsuz degilim. İlk 60 dakikada oynadigimiz topun yarisini BJK veya FB oynasa ove ove bitiremezsiniz ama ne hikmetse 2-2 olsa forumda sevincten gobek atacak tipler goruyoruz her zamanki gibi. Bazilarinda Fatih Terim dusmanligi oyle bi noktaya gelmis ki Fatih Terim kalsin sampiyon mu olalim yoksa Fatih Terim gitsin 4. mu olalim diye sorsaniz 2. şıkkı seçerler.

fatih hocayı sevmek ayrı elestirmek ayrı onur hocanın bu inadı 20 sene öncede vardı o zamanki maclarda da hatırlıyorum ama bu yılki inadı bizim puanlarımızı yedi bitirdi oyunu hic okuyamıyor bir insan bakar kör nasıl olur işte canlı örnegi

evet oyun olarak fenerden bjkden iyi göründük bazen ama baskı yemek rezillik hadi baskıyı yedik bunu hoca neden görmüyor hamle yapmak yerıne her mac dk 80i yada gol yemeyi bekliyor
kaybedilen puanlara ragmen ders almıyor hataya ısrar ediyorsa fatih hoca degil klopp olsa yine elestirilir

Ofans olarak ilk kez sürekli denedik ama defans olarak çok açık verdik iyi stoper ve sağ bek şart

Acilinden bir stoper ..
Gerisi oturacak gibi zamanla

İyi mi oynadık😬 karşında ligin en leş takımlrından biri denizli var be hem de bi ton eksiğiyle 😄

ben biraz fatih hocayı tanyorsam taraftarın kendisinden bu sezon memnun olmadıgının farkında zaten

ısrarla aynı hataları yapmasına ragmen baska bir hoca kalamazdı coktan sepetlenirdi

Defansif oyunda sıkıntı var özellikle deplasmanlarda daha agresif oynamali takım ...

fatih hocayı sevmek ayrı elestirmek ayrı onur hocanın bu inadı 20 sene öncede vardı o zamanki maclarda da hatırlıyorum ama bu yılki inadı bizim puanlarımızı yedi bitirdi oyunu hic okuyamıyor bir insan bakar kör nasıl olur işte canlı örnegi

evet oyun olarak fenerden bjkden iyi göründük bazen ama baskı yemek rezillik hadi baskıyı yedik bunu hoca neden görmüyor hamle yapmak yerıne her mac dk 80i yada gol yemeyi bekliyor
kaybedilen puanlara ragmen ders almıyor hataya ısrar ediyorsa fatih hoca degil klopp olsa yine elestirilir
Mevzu elestirmek degil zaten. Ben de defalarca elestirdim hocayi ve elestirmeye de devam ediyorum ama bazilarinin derdi baska.

bu arada hakem hakem demeyelim hic evet hakemler piç ediyor ama önce kendimize bakalım top oynamadan hakem hakem demek komik oluyor

Takım ofansif anlamda geçmiş döneme göre hareketliydi.Falcao ilk yarı 3-0 yapabilirdi maçı. Takımın defansını yine beğenmedim.Takım olarak iyi defans yapamıyoruz.Emre Akbaba Fegulinin de takım savunmasına yardım etmesi gerekiyor.Ama bu ikilinin dediğimi yapması imkansız.Acilen feguli gitmeli.Yada Onyekuru ile ilgili bi hamle olmalı.Sağ taraftada harcarız gibi onu.

Geri
Üst Alt