⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Haftaya başlamak suretiyle toparlanamazsak çok büyük sıkıntı yaşarız..
parantez içinde bekler en önce toparlamalı, ki takımı ileri taşıyamıyorlar..
diagne magnede yalan, kesinlikle olmaz , geçmez sezon bununla, çok acil birşeyler yapmalı artık.. çıkarken alkislayanlara da ne desek az, eline verilmeyecek koz verdiler yönetimin..

Apo kaçmış direk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerekirse bir kişi eksik oynarım Selçuk’u oynatmam.Gerekirse bir kişi daha eksik oynatırım Ahmet Çalık’ı oynatmam.(Bu maç özelinde bahsetmiyorum)Bu adamlar demek rakibin gol atması demek,saha için tedirginlikleri ile looserlık demek.Ben fanatik Terimciyim ama bazı isimlere eleştiri getirmemek için herkese sallamayı bırakın.Saçma sapan şeyler yerine saha içine harcasınlar enerjilerini.Şu takım neden top oynamıyor bunun çözsünler.

İnş bu sezon 2011-2012 sezonuna benzer, o zaman ligin ilk haftaları saçma puan kayıpları yapmıştık ama sonra arap atı gibi açılmıştık. Bir umut...

serinin yaptığı hareket dünyanın her yerinde kırmızıdır nihatla filan alakası yok. konya gibi kapanan takıma ilk 45te 2 tane atacaksın ki umudu kalmasın
Her yeri meryeri bosver nihat geldi 2 kirmizi gecen sene cok agladilar Var bize gelince mi hakemi uyariyor Jimeye yapilan harekete kart bile vermedi demisim Adam faul vermedi golu yedik Sariydi o pozisyon

Konyaymış savunmaymış filan alakası yok. Bu takım bu sene isteksiz bu takım bu sene olmamış. Geçen haftada istek yoktu bu haftada yok. Şampiyon olacak takım ilk haftalarda gösterir bunu. O kadar yanlış planlama yapılmış ki şampiyon olan takımın içine edilmiş geçmiş olsun.

Bu takım hakkında umutlu konuşmak mümkün değil.
Nasıl istekli olsun.2 aydir futbolu bıraktık falcao ile uğraşıyoruz bi minibüsçü yüzunden

Selcuk girdi Mac gitti, Bravo Teknik ekip. Oyuncularin isimlerine kimse aldanmasin takim olamadiktan sonra Falcao da gelse fazla birsey degismez. Evet ikinci hafta henüz, ama isik yok maalesef. Kimse kimseyi kandirmasin. Karsilastirma yapmak gerekirse fenerbahce ve Trabzon bizden daha bir takim durumunda suan. Ve bunun en büyük sebebi bu takim iyi bir Kamp dönemi gecirmedi transferler cok gec katildi. Bu takim daha oturmamis daha birbirlerini tanimiyorlar.

Bu saatten sonra kulüpten içeri 30 yaşın üstünde adam sokan kim varsa hakkim haram olsun.

Bu takımda disiplinde yok. Fatih hocam nedir bu takımın hali? Sürekli taraftar şunu yapmasın bunu yapmasın demeyi biliyorsunuz. Yönetimle birlikte bu senenin başlangıcının bir halt olmayacağı başından belliydi. Taraftar başından uyardı. Yönetim ile el birliği ile şampiyon takımın içine etmişsiniz tebrikler.

Ben de o eşikteyim, geçen sene şampiyonluğa rağmen çok kötü futbol oynamıştık sezon genelinde artık alışkanlık haline geldi bir de kulübün genetiğine aykırı biçimde avrupa rezilliği yaşayıp duruyoruz bir noktada salacam gidecem artık sıkmaya başladı. Bir de üstüne yok dursundu, yok lisecilerdi vs...

Ben futboldan zevk almamaya başladım bilmiyorum geçici de olabilir ama 2 haftadır olabilecek tüm gudubetlikler oluyor gram heyecan yok.

Sahada da benzerini 11 tane Milyon Euro alan adam hissettiriyorsa sözün bittiği yerdeyiz.

Dünya futbolu içinde bu City’ler Araplar falan girdi soğudum zaten.

Haftaya başlamak suretiyle toparlanamazsak çok büyük sıkıntı yaşarız..
parantez içinde bekler en önce toparlamalı, ki takımı ileri taşıyamıyorlar..
diagne magnede yalan, kesinlikle olmaz , geçmez sezon bununla, çok acil birşeyler yapmalı artık.. çıkarken alkislayanlara da ne desek az, eline verilmeyecek koz verdiler yönetimin..
Bu yaşli takimin toplanma ihtimali fln yok renkdaş

Hic de iyi oynamadik gayet de kotu oynadik
Kendi sahamizda ful kapanan bir rakibe karsi dogru duzgun gol pozisyonumuz sutumuz yok
2. yari basi biraz hizli istekli oynadik o kadar
Ama golu atinca bizim super topcular yine mala bagladi
Bildigin skora gore oynuyorlar, sorumluluk almiyorlar, kosmuyorlar
Kici kirik konyaya karsi kalan 31 haftayi izleyin boyle kapanan baska bir takim olacak mi
3-4 haftaya nzonziyi de kendilerine benzetir bunlar
Ama en buyuk suclu hoca ardindan yonetim sonra da sirf isme bakip 2 aydir falcao bekleyen taraftar

Yalniz soyleyeyim bu takimi falcao bile kurtarmaz

falcao olsaydı şuan 6 puandaydık. iyi kötü futbolu bilmem diagneye gelen fırsatlar falcaoya gelse o pozisyonlar goldü

Bu takımda sistem var mı ? Oynanan oyundan keyif alıyor musun ?

Falcao ya gelse goldü ne demek ? Bir kişiye odaklı mı oynayacağız biz ?

İyi bir takım oyunu şampiyonluk ışığını verir. Yıldız futbolcu değil.

Valla artik mariano donk selcuk birakin ilk 11 yedek klubesinde olmamasi lazim ayrica 3 transfer lazim 1 haftada yapabileceklerini sanmiyorum forvet bek yedek stoper ayrica linnnes neden oynamiyor selcugumu sikti kesik yedi

Bu takıma acil.bi 8 numara lazım gidip selçukun zencisini almış gerzekler

Geri
Üst Alt