⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Tudor begenmez bu taraftar neden cunku adam ne oynatacagini biliyordu, ona gore birbirini tamamlayacak takim kurdurdu, ful presli yuksek tempo oyun oynatti
Dikkat edin 3-4 hoca tepki gosterdi neden cunku kendilerinin bir bok oynatmadigi cikiyordu ortaya

Zamanında burada ndiayenin seriden iyi olduğunu da söylemiştim bazıları yine alay etmişti. Gördük yine.

Nzonzi ve Luyindama çok iyiydi. Feg ilk yarı fena değildi istekliydi ama ikinci yarı baya düştü oyundan. Seri hayal kırıklığı şimdilik ama 2 maç oldu daha erken net yorum yapmak için. Diagne kendi standardına göre iyiydi ama yetersiz tabii ki. Babel beğenmedim, bize uygun stilde değil hem Feg hem Babel iki kanatta sıkıntı olacak. Nagatomo ve Mariano fena değildi.

Seri'den hiçbir beklentim yok. Yok 6 numara oynuyordu da kendini gösteremedi vs. Tamamen züğürt tesellisi. Dümdüz bir adam. Alıp yanındakine vermekten başka bir meziyeti yok. Yediği saçma sapan kırmızıyla da tüy dikti. Falcao yetmez bu takıma. Transfer sezonu bitmeden ne yapıp edip Nzonzi'nin yanına bir merkez orta saha şart.

Son dakikada jimmy ye olan faul verilmedi
+6 uzatıldı
Aynısı Konya’ya olsa faul verilir miydi verilmez miydi??
Siz daha oyunu görmeyin

Tudor begenmez bu taraftar neden cunku adam ne oynatacagini biliyordu, ona gore birbirini tamamlayacak takim kurdurdu, ful presli yuksek tempo oyun oynatti
Dikkat edin 3-4 hoca tepki gosterdi neden cunku kendilerinin bir bok oynatmadigi cikiyordu ortaya
Oda ilk haftalarda cok iyiydi dogru ama takim her hafta geriye gidiyordu tudor varkende...

Kim abi bu abdurrahim albayrak, sahibi mi bu renklerin ? Nedir bu hava ? Kimsin ulan sen, Galatasaray olmasa kim tanırdı seni de trip yapıyorsun.
2. sezon üst üste bu takımı forvetsiz sezona başlatıyorsun yüzsüz herif. Transferleri sana yönettirenlerin de senin de ...

ya kardeşim ne tudoru derbide gelenden geçenden 4 yiyip duruyoduk

şimdi tudora salladım diye terimci yaparsınız beni :d

Takımda en can sıkıcı nokta fiziksel olarak hazırlanamamış olmak. İnanılmaz yorgun gözüktük iki maçta da. Yaş ortalamasının yüksek olması mı, sıcaklar mı nedenini tam anlamadım ama resmen sahada yürüyoruz.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim hala bi umudum var yine de hani olsun istiyorum takıma adam gibi bi forvet gelir bulduğunu atan oyuncular birbirine alışır fizik gücü toparlanır belki bi ihtimal ama puan kaybetme luksumuz kalmadı artık fener macinayet kadar o maçı da alıp yeniden ortak olmaliyiz

Geri
Üst Alt