Yiğit Öztürk
Cezalı
- 30 Haziran 2017
- 1.075
- 291
- 233
Hadi abdürrahim çık yine falcao geliyor de yoksa ıslık sırası size gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav renkdaş bu forumdakilerden bazılarına göre babel=3*onyekuru, seri=5*ndaye. Nzonzi iyi transfer ama tek ona kabulüm.Takımın yürüyecek hali yok maalesef. Hem fiziksel olarak bitiğiz hem de kalite olarak geçen seneden iyi değil. Fernando, Onyekuru ve Ndiaye yerlerine gelen oyunculardan çok daha iyi oyuncular.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ikiside dogru millete bok atmayin kirmizi goren oyunciya para cezasi kesebiliyormusun hayir sorun buradaBu arada Nihatta muekmmel baslangic yapti 2 hafta 2 kirmizi
KeşkeeeeOnyekuruyu alalim
Ben de yeni transferlerden Nzonziyi beğendim. Ama burda yerin dibine sokulan Fernando, Onyekuru ve Ndiaye önemli oyunculardı. Gelen oyuncu kalitesi gidenlerden daha iyi değil bana göre.Yok yav renkdaş bu forumdakilerden bazılarına göre babel=3*onyekuru, seri=5*ndaye. Nzonzi iyi transfer ama tek ona kabulüm.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Al iste millete bok atmayin mi siz boyle devam edin gecen sene yapilan algilari cabuk unutun bakalimIkiside dogru millete bok atmayin kirmizi goren oyunciya para cezasi kesebiliyormusun hayir sorun burada
Arka kapıdan çıkıp gitmiş...Hadi abdürrahim çık yine falcao geliyor de yoksa ıslık sırası size gelecek