⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Takımın yürüyecek hali yok maalesef. Hem fiziksel olarak bitiğiz hem de kalite olarak geçen seneden iyi değil. Fernando, Onyekuru ve Ndiaye yerlerine gelen oyunculardan çok daha iyi oyuncular.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok yav renkdaş bu forumdakilerden bazılarına göre babel=3*onyekuru, seri=5*ndaye. Nzonzi iyi transfer ama tek ona kabulüm.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonlar liginde mücadele eden bir takımın kadrosunda Selçuk, Diagne, Jimmy, Adem, Ahmet, Ömer, Emre Taşdemir, Şener asla olamaz. Bu adamlarla ligde ilk 5 e giremeyiz. Yazık. Çok yazık.
Ayrıca Nagatomo ve Mariano nun miadı dolmuştur. Bek adamları bu kadar yaşlı olmaz. Şuursuzca orta yapmaktan başka hiçbir artıları yok.
Defans da güven vermiyor artık.
Seri kredileri erken tüketti.
Babel ve Feguli ile nereye kadar?
Yönetim de hoca da sınıfta kaldı.

Şampiyon olmuş bir takım bu kadar rezil bir transfer ve kamp dönemi geçiremez.

5 puan öyle abartilacak bi fark değil daha ikinci haftadayiz takım da bi ışık görsek inancaz ama o kadar kötü oynuyoruz ki ilerisinı düşünmek bile istemiyorum

yazın final oynayan ustune ameliyat olan feghouli takımın en dirisi ise bu takım ne çalıstı merak ediyorum cidden ?

Problem Terimde ana problem Terimdir

Fiziksel olarak rezalet
Taktiksel olarak susuyorum
Hucum setleri
Calisilmis duran toplar

hic birsey yok

Seri bırakın bizi Türkiye'de hiç bir takımda forma giyemez. İsmine aldanıpnburada millete futbol dersi vermeye çalışanlar çok yakında ayılacaklar ama iş işten geçmiş olacak.
Acilen iyi bir orta saha almazsak bu seneyi unutun.
Diagne zaten sıfır yazmaya gerek yok. Takım resmen iki kişi eksik oynadı.

Onun dışında herkes elinden geleni yaptı, değişiklikler mecburi ve doğruydu.

Bir orta saha ve bir forvet lazım ilk başta. Sonrası Allah kerim.

Siz tartisin kanser olun ben hic sinirimi bozamam.Takim anca ligin 2. Yarisi puan toplar oda sampiyonluga yetmez buraya yaziyorum.fatih terim sende adam gazlama motivasyon hersey var ama taktik bilgin yok yanindaki hasan şas ekibininde yok hadi a.e.o

Apo açıklama yapmasza bukadar taraftara yazıklar olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok yav renkdaş bu forumdakilerden bazılarına göre babel=3*onyekuru, seri=5*ndaye. Nzonzi iyi transfer ama tek ona kabulüm.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de yeni transferlerden Nzonziyi beğendim. Ama burda yerin dibine sokulan Fernando, Onyekuru ve Ndiaye önemli oyunculardı. Gelen oyuncu kalitesi gidenlerden daha iyi değil bana göre.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada iç saha maçlarında puanları hep taraftar alıyordu kimilerine göre. Hayırdır puan kaybı Terim'e kazançları taraftara mı yazıyor? Bugün niye 3 puan için bir şey yapmadınız hm? :asd:

Geri
Üst Alt