Yunus Coşkun
Aslan Üye
- 23 Aralık 2019
- 9.280
- 5.906
- 1.173
Sivasspor puan kaybedecek gibi gorunuyor. Fenerinde puan kaybettigi bir haftada rehavete kapilmadan maci almamiz gerekiyor. Bunun telafisi falan olmaz. Hadi aslanlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jimmy durmaz bunun kadar süre alsa 2 gol 1 asistten fazlasini yapardi kesin. feghoulinin lobisi var.Feghouli'nin kendine gelmesini beklerken sezon bitecek bir an önce devreye girmesi lazım
Denizli Konya Malatya Gençlerbirliği Ankaragücü maçlarındaki embesilliğimiz yüzünden kaçtı şampiyonluk treni. Çok çok rahat şampiyon olabilirdik. Lütfen artık kendimizi kandırmayalım renktaşlarım fener şampiyon olmasın yeter bu sezon nezdinde. Önümüz açık bizim önümüzdeki yıllar için inşallah merak etmeyin. Unutmayın Türkiye'dir Galatasaray️
Denizli Konya Malatya Gençlerbirliği Ankaragücü maçlarındaki embesilliğimiz yüzünden kaçtı şampiyonluk treni. Çok çok rahat şampiyon olabilirdik. Lütfen artık kendimizi kandırmayalım renktaşlarım fener şampiyon olmasın yeter bu sezon nezdinde. Önümüz açık bizim önümüzdeki yıllar için inşallah merak etmeyin. Unutmayın Türkiye'dir Galatasaray❤
Nah oynarSelçuk oynar
Benim bildim Terim onu 87'da alır.Onyekurunun golü var bugün 70 de girecek oyuna karaoglan. Tribünleri düşünemiyorum.
FEG bundan sonra en fazla Forvet arkası oynar. Stamina ve Hızı yetmiyor artık "modern futbolundan" Kanat oynamaya... Gerçi Terim sever nostaljik taktikleri, oyun seçimleri........Feghouli'nin kendine gelmesini beklerken sezon bitecek bir an önce devreye girmesi lazım
Ömer'de ağırFEG - Ömer kanatları ile başlarsak küfürü basarım.
Birisi feci ağır...öteki Kanat değil.
Ehh işte... Boyu küçük...tam Sprinter diyeceğiz, ama arkadaş Kebapları seviyorÖmer'de ağır
Bu omer icinde gecerli ama malesef hoca diretiyor bu ikiliyi kanatta oynatmaya. Umarim Onyekuru iyilesmistir ki iyilestigi zaman onu takimda kesebilecek oyuncu yok.FEG bundan sonra en fazla Forvet arkası oynar. Stamina ve Hızı yetmiyor artık "modern futbolundan" Kanat oynamaya... Gerçi Terim sever nostaljik taktikleri, oyun seçimleri........