Denizli Konya Malatya Gençlerbirliği Ankaragücü maçlarındaki embesilliğimiz yüzünden kaçtı şampiyonluk treni. Çok çok rahat şampiyon olabilirdik. Lütfen artık kendimizi kandırmayalım renktaşlarım fener şampiyon olmasın yeter bu sezon nezdinde. Önümüz açık bizim önümüzdeki yıllar için inşallah merak etmeyin. Unutmayın Türkiye'dir Galatasaray

Bende katılıyorum, kadro kalitesi ligin çok üstünde olmasına rağmen TD farkıyla şuan bu durumdayız.
Hocanın ego savaşı sadece yönetimle değil,oyuncular üzeirnde de var.
Oyuncularda takımı sabote ediyor,sonuç bu

Jesse ve Taylanı oynatmasını istesekte hocamız evlatlarını oynatmayı ister bugün. Taylandan benim umudum yok hocanın sevdiğini sanmıyorum. Jesse yi de anca 30. haftalarda oynatır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Rahat kazanırız kalede bizim İsmail var kuşlar maç sonu ağlar

FEG - Ömer kanatları ile başlarsak küfürü basarım.

Birisi feci ağır...öteki Kanat değil.

Denizli Konya Malatya Gençlerbirliği Ankaragücü maçlarındaki embesilliğimiz yüzünden kaçtı şampiyonluk treni. Çok çok rahat şampiyon olabilirdik. Lütfen artık kendimizi kandırmayalım renktaşlarım fener şampiyon olmasın yeter bu sezon nezdinde. Önümüz açık bizim önümüzdeki yıllar için inşallah merak etmeyin. Unutmayın Türkiye'dir Galatasaray 💛

Bizim isimiz fener sampiyon olmasin kim olursa olsun olayi degil. Bunu ancak fenerliler dusunsun ki maziye baktigimizda cok yasamislardir bu aciyi. O muthis oynayan fenerin sadece 4 puan gerisindeyiz ki macimiz var daha. Evet, sezonun ilk yarisinda cok kotu puanlar kaybettik. Bunda sakatlarin payi buyuktu. Bu takima Falcao, Onyekuru, Sekidika geldiginde Galatasaray baska oynamaya baslayacaktir. Isin ucunda sampiyonluk var ise Galatasaray son maclari iyi oynuyor. Oyle korkulacak bir durum yok. Rakip olarak kimi goruyorsun diyecek olursan Trabzonspor derim.

Feghouli'nin kendine gelmesini beklerken sezon bitecek bir an önce devreye girmesi lazım
FEG bundan sonra en fazla Forvet arkası oynar. Stamina ve Hızı yetmiyor artık "modern futbolundan" Kanat oynamaya... Gerçi Terim sever nostaljik taktikleri, oyun seçimleri........

Adim adim lig bize dönüyor farkindasiniz degil mi beyler

Sampiyon olacagiz

FEG bundan sonra en fazla Forvet arkası oynar. Stamina ve Hızı yetmiyor artık "modern futbolundan" Kanat oynamaya... Gerçi Terim sever nostaljik taktikleri, oyun seçimleri........
Bu omer icinde gecerli ama malesef hoca diretiyor bu ikiliyi kanatta oynatmaya. Umarim Onyekuru iyilesmistir ki iyilestigi zaman onu takimda kesebilecek oyuncu yok.

Geri
Üst Alt