Büyük yatırım yaptımız gelmesini 2 ay bekledımız Falcao şu ana kadar katkı veremediği gibi topa vurcak hali yok. Bu da yönetim ve taraftarın suçudur hocanın değil. İyi bı forvetimiz olsa 10 puan fazlamız olurdu.

Sonuclanmayan pozisyonlar uzerinden algi yapmayi birak.
Penaltiyi vermis adam topun basina gecmisler orada 10 cm geride olsa penalti gecerli olacak.
1-0 bitti diye yorum yapmiyorum 3 tane attigimiz macta da aynisini soyluyorum.
3 gun onceki maca bak birde bu maca bak.
Takim yorgun olabilir ama 20 tane oyuncun var 14 tanesi ust duzey oyuncu.
Adamlarin hocasi diyor ki sali gununden itibaren galatasarayi calisiyoruz. Anahtar kelimeyi gordun mü?
Sen madrid degilsin ki hadi aslanlarim cikin oynayin basarirsiniz de.

40-50 dakikalar arasi maci izleyen hemen hemen herkes orta saha dustu takviye diye bagirdi. Yapacahin tek sey var bu tur maclarda orta sahayi kalabalik ve diri tutmak.

Oynadigimiz oyun ayrica normal.
-Sakatliktan yeni cikmis emre
-6 ay oynamamis sitma gibi illet yasamis kis hazirlik donemini kacirmis onyekuru
-Ne zaman bek oynasa sican ömer
-Gotunu kaldirmaktan aciz feghouli
-miy miy futbol oynayan yumusakcalardan seri
Su takim pamuk gibi dagillmasin da ne yapsin..
Kötü oynama lüksümüz elbet var ama bagira bagira birseyler gerceklesiyorsa elestirmekte normal. Herseye tepki vermeyin.
Sonuclanmayan pozisyon diyorsun ofsyat olan pozisyin penalti verse diyorsun 4 -0 bitecek mac 1-0bitti bi ilk yaridaki pozisyona giremeyen takima bak bide simdiki takima bak Klasik gsc iste her zaman aglarsiniz takima gram guvenemssiniz

Falcao'nun elinde değil, zaten adamın sakatlık geçmişi bu. Üzerine birde yaşı var, bu transferde yönetime tek bir laf etmeye yüzümüz yok. Taraftar aldırdı Falcao'yu.

Bundan sonra genç adamlara yönelmek boynumuzun borcu. Belçika ligi takip ediliyordur herhalde.

Bir futbolcu sakatlıktan çıktığı gibi eski formunu hemen yakalayamaz. Adam sakatlıktan çıkıyor tekrar sakatlanıyor, haliyle topa vuracak güç yok şu an için. Aynı şey lemina'da olacak malesef, sakatlık sonrası anında bu performansını beklemek hata.

Bu maç fark atsak belki havalanmış bir şekilde kadıköye gidecektik. Seri yapmamız iyi egomuzu da kontrolde tutmamız iyi oldu.

Fatih Terim hocamizin bir inadi var, kendi futboluma bakarim rakip beni ilgilendirmez, rakip takimi analiz ettigine hiç inanmiyorum, şu forumda 100 kisiye sorsak rakipte kime önlem alirsin diye 99 tanesi Bifouma der, adam tek basina patates etti defansi ama birtane önlem yok..

serinin pozisyoununa nasıl penaltı diyorlar yav dizinden sekmiyor mu top?

Geri
Üst Alt