BJK sağolsun artık bu maçı kaybetme lüksümüz var.
Belhanda, Seri ve Ömer üçlü orta sahası artı Falcao artı Emre artı Feghouli oynarsa kim defans yapacak zaten? Kaybetme ihtimalimiz, kurulan bazı kadroları görünce yükseldi gibime geliyor.
Umarım işler istediğimiz gibi gider ve goller bulup maçı rahat alırız. Çünkü bu oyuncular gününde olursa ofansif olarak Fener'i cökertebilirler.
AMA....
Şu saydığım adamlardan 5'i bir arada oynarsa defansif olarak ciddi sıkıntı yaşarız. Burada Fener'in ne yapabileceği önem kazanıyor. Kaliteli takımlara karşı bu tip takımla çıkınca tokat manyağı olduk. Orta sahada aptalca kaybedilen toplar, defansta pozisyonunu sürekli boş bırakan elemanlar... Muslera'nın başlarda kurtardığı müthiş toplar sonunda kalenin çökmesi ve fark olmasi...
Fener kaliteli değil ama BJK'nin gösterdiği motivasyonun yarısını gösterirlerse, orta sahada ciddi sıkıntı çekebiliriz.
En büyük pozitif Fener'in orta sahasında Gustavo'nun olmayışı ama bunu avantaja çevirebilecek miyiz bilmiyorum.
Ben çok rahatım. Doğru kadro ile rahat kazanabileceğimizi düşünüyorum. Kazanamazsak da başta dediğim gibi BJK sayesinde puan kaybı sonumuz olmayacak. Çünkü TS ile evimizde oynayacağız.
Takıma başarılar diliyorum. En büyük isteğim maç sonu sakat veya cezalı oyuncumuzun olmaması.