Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
tam yapamamış ki sallamış gitmiş belki arkamda bifenerli vardır çakarım diye3 gun uyumazsın artık![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam yapamamış ki sallamış gitmiş belki arkamda bifenerli vardır çakarım diye3 gun uyumazsın artık![]()
+ Liverpool şampiyonluğu > loading
* Juventus hegomonyasinin yıkılması > ?
Bu 2020 depremler, yangınlar, virüsler, 3. dünya savaşının kıyısından donmemiz, çekirge istilası vs derken çok ilginç bir yil
olacak hakikaten.
bu adamlar keşke forumda olsa

Bu pozisyondan bir kac dk sonra bizim kaleye yakin bir yerde arka tarafiyla pas mi verdi yoksa ben mi yanlis gordumahaha @Osman SEDEN orayı çok iyi hatırlıyorum yeni bi sekme açılmıştı onu kapatmakla ugrasıyodum görmemiştimtam o arada ercan tanerin belhanda topuk hareketi dedigini duydum ama
Ekli dosyayı görüntüle 72592
Bu maç sonrası forumda görmek istediğim ekip top listbu adamlar keşke forumda olsa![]()
ahaha @Osman SEDEN orayı çok iyi hatırlıyorum yeni bi sekme açılmıştı onu kapatmakla ugrasıyodum görmemiştimtam o arada ercan tanerin belhanda topuk hareketi dedigini duydum ama
Ekli dosyayı görüntüle 72592
90 dk varsa ozelden atar misin bana 60'tan sonrayi izleyemedim.
ona da bakarız yarın bugünlük yeterBu pozisyondan bir kac dk sonra bizim kaleye yakin bir yerde arka tarafiyla pas mi verdi yoksa ben mi yanlis gordum