Ananizin musait biyerine girdimi round 21? Sesiniz cikmiyor 6222 cocuklari
52CE17F1-87DD-4B92-8C47-08AF52B8AB46.webp
52CE17F1-87DD-4B92-8C47-08AF52B8AB46.webp

Gençlik alt tarafı feneri yendik niye bu kadar seviniyorsunuz anlamadım gitti. Normal bir süper lig maçı. 7’de 7 yaptık ben ona seviniyorum. Sene sonunda şampiyonluk para demek. Fenerliler gibi bir maça bu kadar sevinilmez. Titreyin ve kendinize gelin. Muhtaç olduğun kudret damarlarında ki asil kanda mevcuttur.

Gençlik alt tarafı feneri yendik niye bu kadar seviniyorsunuz anlamadım gitti. Normal bir süper lig maçı. 7’de 7 yaptık ben ona seviniyorum. Sene sonunda şampiyonluk para demek. Fenerliler gibi bir maça bu kadar sevinilmez. Titreyin ve kendinize gelin. Muhtaç olduğun kudret damarlarında ki asil kanda mevcuttur.

Şampiyonluk yolundaki en kritik sınavlardan birini geçtik ondan.

20 yıl meselesi ayrı keyifli yaptı tabii

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ercan Taner 2 kere Emre oyuna girmek için hazırlanıyor diyor birinde 2 dk sonra penaltı diğerinde 2 dk sonra Onyekuru golü :))

Dak 97 Onyekuru aldı topu ve

Goooooooaaaaalllllllllllllllllllllllllllll

___
KOYDUK MU?!

Bu maç bu oyuncular bu teknik ekip yıllar sonra hatırlanacak. Tarihi bir başlık, tarihi bir galibiyet.

Kim derdi seri bu futbolcu topluluğu ile bitecek, belhanda filan fenere ağlama hareketi çekecek ;D
Ulan drogbalar sneijderler görmedi bu adam gördü vay anasını

Sistem gereği FB de Max Kruse Seri 'ye baskı kurmalıydı, kuramadı - burda mücadele düşük yapısı tam görüldü Kruse nın. Koşmayı çok sevmez.

SS / CF yerine, Seri yı tutan bir tane fazladan merkez Orta saha Ersun için daha iyi seçim olurdu. Tabiki bunu MS söylemek farklı, maç başı seçmek başka.

Maçın kırılma olayı.

Geri
Üst Alt