“Neyse karşı taraftan 2000 asker öldürülmüş, acım çok hafifledi” diyecek bir anne & baba yok doğada.
Gece, “iyi mi” diye nefesini dinlediği çocuğunu yitiren insanları avutacak rakam, aritmetik yok.
Yazıklar olsun...
Ne acı ki alıştırılan klasiklerle internet yavaşlatma yapılıyor
Değil 9 19 29 39 109 ya da 209 şehit olsun; tek bir askerimin tırnağı dahi çizilirse yıllar önce ATAM'ın dediğinden yola çıkarak Yakın İdlib'i...

33 değilmiş 132 civarı şehit varmış, açıklamaya korkuyorlar.
bizimkiler şehit sayısını ilk olarak 9 olarak açıklarken bütün yabancı kaynaklarda sayı +30 olarak geçiyordu. baktılar olmuyor sonra yavaş yavaş sayıyı artırdılar.
bence 33 olması kuvvetle muhtemel.

zaten bu şehit sayılarını az açıklayıp infial olmasın mantığını anlamıyorum şehit bizim ülke bizim neden gizliyorsunuz ?
o şehitlerin aileleri bu onuru hak ediyor örtmeyin

Konuyu dağıtmayın arkadaşlar, isteyen maç konuşsun, isteyen diger bölümde gündemi, burası maç konusu.
ben buraya yazamıyorum üstat bana yetkiyi açarsan oradan da konuşuruz ama siyaset konuşma niyetinde hiç değilim son bir söz söyleyip çıkayım ben tayyip erdoğan'a oy verenlerin gerçekten acı falan yaşadığına inanmıyorum. o kadar. saygılar.

İçerdeki maçlar daha sıkıntılı oluyor. Bizim oyunumuz rakibi bozmaya yönelik olduğu için deplasman problemini çözdük ama içerdeki maçlarda full defans yapan rakibe karşı farklı bir formül bulmamız gerekiyor.
En son full defans yapan Alanyayi delik desik etmistiktikki o zamamda Adamlar cok kapandi ondan iyi gorunduk deniyordu reis

hollanda'da yaşarken acı yaşamak kolay tabi biraz suriyeli alın da görelim bakalım

Gecenlerde bu foruma yurtdisinda yaşamanın zorlukları ile ilgili yazi yazmistim. Burada almancı turkiyede almancı muamelesi yapıyorlar demiştim. Sağol beni sasirtmadigin için. Yurtdisinda yaşıyoruz diye şehitlere daha az üzülüyoruz demek ki.

En son full defans yapan Alanyayi delik desik etmistiktikki o zamamda Adamlar cok kapandi ondan iyi gorunduk deniyordu reis
Reis kupa maci yav o, biz ondeydik zaten bize 1 gol daha lazımken defans yaptilar bunu lig icin icin uyarlayalim; sence biz 1 farkli onde iken alanya oyle kapanir mi? Böyle bir şey olabilir mi ya?! :cautious:
Tam tersi bizi kapatirlar maalesef böyle

Reis kupa maci yav o, biz ondeydik zaten bize 1 gol daha lazımken defans yaptilar bunu lig icin icin uyarlayalim; sence biz 1 farkli onde iken alanya oyle kapanir mi? Böyle bir şey olabilir mi ya?! :cautious:
Tam tersi bizi kapatirlar maalesef böyle
Alanya kim yaw sen hem adam diyorli kapali defansa karsi ne yapacaz diyor yaptik onu yaziyorum zaten

fikstürde fener maçından itibaren bu da dahil olmak üzere neredeyse hepsi zor.

zor fikstüre 3 ile girmek çok iyi oldu. inşallah sonunu getirebiliriz.

tinerciler yendi yüksek ihtimal fener de yenecek . bu saatten sonra ensende bu rakipler varken önünde maç eksiği olan hamsispor varken evinde puan kaybedersen şampiyonluğa oynuyorum demeyeceksin .
döve döve almamız lazım

Cok onemli mac
3 puani mutlaka almaliyiz
Yoksa feneri yenmissin, 7’de 7 yapmissin hic onemi yok
Bundan sonraki her macimiz final
Hepi topu 2 bilemedin 3 beraberlik tahammulumuz var
Sivas trabzon basak bjk maclarimiz var
Yani digerlerinde puan kaybi luksumuz yok

Geri
Üst Alt