Insallah kisa surede farki acip oyunculari dinlendirebiliriz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Doğu üst 413 bilet satılır bilginize...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başka bir başlıkta da yazdım. Aslında siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi diye merak ediyorum.
Belki paylaşmak istersiniz.

Benim hayatım söndü bildiğin bu şehit haberlerinden sonra. Çok duygusal bir yapım var. Futbol ile ilgili hiç bir haberi okuyamaz hale geldim. Kötüyüm, hiç halim yok. Yarın bir de Galatasarayımızın maçı var.
Suçlu hissediyorum kendimi güldüğümde ve ya hoş vakit geçirdiğimde. Hepsi benim yaşlarımda hemen hemen (25). Çok acı çok.

andoneyi görmek isteriz feghoulinin yerine
Şu anki form durumu ve kanat forvet durumu göz önüne alınırsa feghuli yerine oynaması gereken kişi Adem ancak feghuli geçen hafta takıma çok güzel liderlik yaptı ve sürekli herkesi olaylardan uzak tutup sakin olmalarını sağladı.

Feghuli'yi şu an kesecek lükse sahip değiliz.

Şu anki form durumu ve kanat forvet durumu göz önüne alınırsa feghuli yerine oynaması gereken kişi Adem ancak feghuli geçen hafta takıma çok güzel liderlik yaptı ve sürekli herkesi olaylardan uzak tutup sakin olmalarını sağladı.

Feghuli'yi şu an kesecek lükse sahip değiliz.

g. birlige karsi herksi olaylardan uzak tutup sakin olmasini saglamasina gerek yok bence

keske her mac boyle oynasaydi

Gençlerbirliği, antrenmanda sakatlanan Bogdan Stancu'nun sağ diz iç yan bağında ikinci dereceden yırtık, arka çapraz bağında yırtık ve kemik iliği ödemi tespit edildiğini açıkladı. Tecrübeli forvet, 6 hafta boyunca sahalardan uzak kalacak.

Gençlerbirliği, antrenmanda sakatlanan Bogdan Stancu'nun sağ diz iç yan bağında ikinci dereceden yırtık, arka çapraz bağında yırtık ve kemik iliği ödemi tespit edildiğini açıkladı. Tecrübeli forvet, 6 hafta boyunca sahalardan uzak kalacak.

Tanrılar saldır Galatasaray diyor

Şaka bir yandan keşke sakatlığı ciddi olmayıp o kadar uzak kalmasaydı. Gençlerbirliği hala ateş hattında. En formda oyuncuları gitti.

Keşke birkaç haftalığına sakatlansaydı. Bjk ve fb'nin de Gençler ile maçları var. Geçmiş olsun diliyorum.

Nando
Mariano Donk Marcao Saracchi
Seri
Emre Ömer
Fegh/Adem Falcao Onye

11 belli. Lemina döndügünde merak ediyorum nasil oynayacagiz. emre yedege atilmaz cünkü lemina,seri,ömer gol atamiyorlar. Gol yükü kople Falcao + Onyede olur

Başka bir başlıkta da yazdım. Aslında siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi diye merak ediyorum.
Belki paylaşmak istersiniz.

Benim hayatım söndü bildiğin bu şehit haberlerinden sonra. Çok duygusal bir yapım var. Futbol ile ilgili hiç bir haberi okuyamaz hale geldim. Kötüyüm, hiç halim yok. Yarın bir de Galatasarayımızın maçı var.
Suçlu hissediyorum kendimi güldüğümde ve ya hoş vakit geçirdiğimde. Hepsi benim yaşlarımda hemen hemen (25). Çok acı çok.

Milletce 2-3 güne unutur gideriz. Nice canlar gitti, kim hesap verdi?

Hayir abi, anlamiyorum. Bir babayigit de cikip o akepe saklabanlarina sormuyor, „ne diye soktunuz ulan bizi ortadogu batakligina“. Kimse cikip devletin en basina „hesap ver ulan“ demiyorsa, 2-3 güne unutur gideriz, gidip millet kütüphanesi, millet bahcesi, gazoz kapagi acmaya devam ederiz. Hakediyoruz galiba bu üzüntüleri...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kesin kazanmamiz gereken bir mac
Erkenden koparmaliyiz yoksa eveleyip gevelersek rahatlikla hakem ittirmesiyle puan kaybettirirler
Zaten hakem fena bicmeye calisacak, trabzan kalecisinin kardesi maci yonetecek
Cok temiz sekilde erkenden koparmal lazim maci, birsey yapmaya yeltenememeli hakem

Trabzon maçını izledim skor kimseyi kandırmasın Rize süper top oynadı sadece son hareketler yapamadı,ts iki korner bir penaltı attı hatta Rize'nin bir gölü verilmedi böyle kötü oynuyorlar kaç haftadır biz aynı oyunu oynarsak samiyende bunları bitiririz

Geri
Üst Alt