Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.563
- 55.768
- 4.478
fegh umarim sari yemez iki macta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4231 oynariz umarim yeniden. Emre Akbaba banko olmali..Skor tahminim 3-0
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adem'i bu maçta oynatmak lazım diye düşünüyorum kartları sıfırlamalı. Sivas maçında zaten kendisi olmaz Falcao oynar. O yüzden bu maça Adem çıkmalı. Geçen hafta da oynamadı zaten.
Ben farklı bir galibiyet bekliyorum. 4-0 gibi...
Denensin bu maçta 8'de. Olmadı değişir maç içinde.Orta sahada kim olacak acaba.
______Akbaba______
______?__Seri_______
Lemina yok, Belhanda cezalı...
Ya Ömer ya Taylan oynayacak da, Omer 2'li merkez orta sahada 8 numara'yı ne kadar iyi oynar şüpheli. En iyi oynadığı yer 3'lü merkez orta sahada sol iç veya direkt sol kanat çünkü.
berat'ı bi izleyeyim alıcı gözle.i smi geçiyodu türk-potansiyelli diyeNordfeldt
Ahmet Flavio Toure Halil
Yasin Baiano Berat
Candeias Sio Sessegnon
Ayite, Stancu, Sefa, Erdem ve Polomat yoksa 3 ön liberoyla cikabilir Hamza. Ön tarafa Candeias, Sessegnon ve Sio'yu atip gömülecek gibi. Erdem tecrübeli ve ofansif bir bekti ama Ahmet ve Halil'le birlikte PTT seviyesinde iki bek öne cikamaz. Erken gol bulamazsak öndeki 3lü ciddi tehlike.
Benim yazdigim kadro cikarsa orta sahada sorumluluk almasi gereken oyuncu Berat olacak zira Baiano ve Yasin sadece sertlik katan oyuncular. Yetenekleri sinirli oyuncular. Bekler zaten ileri gidemez. Bu kadar eksikten sonra Hamza'nin calistirdigi hedef plan tamamen cöpe gitmis olabilir.berat'ı bi izleyeyim alıcı gözle.i smi geçiyodu türk-potansiyelli diye
kimler eksikAdamlarin baya eksigi varmis ya simdi gördüm![]()