Iyi geceler

69577ec3530.jpeg
atim mi melih akan ahbabımın postunu haaa

Ya ben bu kolay fikstür diyenleri vallahi anlamiyorum, ligin ilk 7 haftasinda ayni rakiplerle oynadik ve aldigimiz puan sadece ve sadece 10, bu gün kazanirsak 21 puan yapacagiz bence kolay yada zor maç yok, sadece ligin ilk yarisinda ne teknik heyet nede Futbolcular ligi ciddiye almadilar, bunun sebeplerinden biride Şampiyonlar ligi maçları , seneye kadroyu daha profesyonel ve aç oyunculardan kurmaliyiz..

Konya deplasmanında 3 gol atmışsın, Fenerbahçe ve Kasımpaşa deplasmanında 3 gol atmışsın. Alanya'ya sahanda 3 gol atmışsın. Kayseri'ye iç sahada 4 gol atmışsın. Falcao kendine gelmeye başlamış. Gençlerbirliği'nin kadro kalitesi Kayserispor kadardır. Ligde 24.haftalara gelmişsin ne rehavetinden söz ediyoruz? En az 3 gol atarak galip gelmeliyiz. Onyekuru cenabetliğine son vermeli. Falcao da artık bir zahmet maçlara damgasını vurmalı. Bu oyunun artık skor olarak da karşılığı alınmalı. Benim skor tahminim 6-0

Feghouli zor maçlardan birini kaçıracak ama hangisini, sarı kart sınırında 4 5 hafta idare etmesi imkansız, o etse de ettirmezler.

Sessegnon 27-28 yaşında olacaktı ve biz alacaktık. Çok klas bir futbolcu.

Keşke Feg fener maçında sarı kart görüp gençler maçında cezalı olsaydı. Önümüzdeki 3 maçta sevmesem de istemesem de alternatifi olmadığı için Feg lazım

Sessegnon ve Siolu hücum hattı tehlikeli olabiliyor. Orta sahada Belhanda’nın yerinde Ömer önünde de Emre oynar gibi. En az Fenerbahçe maçındaki ciddiyet ve konsantrasyon ile başlamalıyız. Zira derbinin puan açısından anlamlı olabilmesi için bu maçın kazanılması şart. Rakipler de kazanmışken puan kaybı yıpratıcı olur.

Kaptan
Mario
Donk
Marcao
Saracchi
Seri
Ömer
Feghouli
Onyekuru
Emre
Falcao

Geri