Bundan sonra zor maçlarımız başlıyor o yüzden puan kaybı mümkün değil. Gelecek maçlara kredimiz olması lazım. Bunu yendikten sonra kimse sivastan 3 puan almadık diye üzülmez ama bunları yenemezsen sivas maçı çok kritiik olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu karamsar bakanlar,çekinenler,ciddiye almazsak falan diyenler,siz Galatasaray li oldugunuza eminmisiniz?Bizi fenerlimi sandiniz,bjk limiyiz biz?Yenmemiz gereken hangi maci kaybetmisiz biz?Nezaman gevşemişiz?Galatasaray iz ulan biz.Havaya girdikmi çakar çakar geçeriz!!
Ankaragücü, konyaspor, göztepe (3üde bu sezon). Bundan korku var

fenere kadıköyde çakmanın anlamlı olması için mutlaka 3 puan almamız gerekir umarım futbolcularda taraftardaki rehavet olmaz.. aklıma son malatya maçı geliyor öyle bir oyun olmaz umarım
Malatya maçında rehavet değil yorgunluk vardı bence. Alanya maçı bizi çok yıpratmıştı. Nitekim Alanya da yenildi o hafta.

Gencler, Besiktas, Gaziantep, Trabzon ve Göztepe kalan ic saha maclarimiz.

Bu arada Fatih Hoca'nın olduğu yerde rehavet olmaz. Adım gibi eminim ki FB maçı bittikten 1 saat sonra filan GB maçını düşünmeye başlamıştır.

Zaten kalmış şurda 10 hafta, hangi rehavetten bahsedebiliriz ki...

Ben de tam keşke statta 50 bin kişiye bayrak dağıtılsa diye yazmaya gelmiştim ki bizim kulüp çoktan düşünmüş. Ne Mutlu Galatasaraylıyım.

1583061129691.png

Konya deplasmanında 3 gol atmışsın, Fenerbahçe ve Kasımpaşa deplasmanında 3 gol atmışsın. Alanya'ya sahanda 3 gol atmışsın. Kayseri'ye iç sahada 4 gol atmışsın. Falcao kendine gelmeye başlamış. Gençlerbirliği'nin kadro kalitesi Kayserispor kadardır. Ligde 24.haftalara gelmişsin ne rehavetinden söz ediyoruz? En az 3 gol atarak galip gelmeliyiz. Onyekuru cenabetliğine son vermeli. Falcao da artık bir zahmet maçlara damgasını vurmalı. Bu oyunun artık skor olarak da karşılığı alınmalı. Benim skor tahminim 6-0
Yenilgi hayirli olsun

Bu karamsar bakanlar,çekinenler,ciddiye almazsak falan diyenler,siz Galatasaray li oldugunuza eminmisiniz?Bizi fenerlimi sandiniz,bjk limiyiz biz?Yenmemiz gereken hangi maci kaybetmisiz biz?Nezaman gevşemişiz?Galatasaray iz ulan biz.Havaya girdikmi çakar çakar geçeriz!!
Biz degilde genelde taraftar havaya girdiginde cakamiyoruz burada ne zaman 6 atariz 5 atariz desek tersi cikiyor

Geri
Üst Alt