Gençlerin ileri dörtlüsü çok hızlı bizim ağır savunmayı deli etme ihtimalleri yüksek

Sahanda Gençlerbirliğine yeniliyorsan bırak ligi, oynama. Skor tahminim yüzünden bunu dediysen Galatasaray çok gol kaçırıyor. Malatya maçında sadece kale içinden 3 gol kaçırdı. Feghouli'nin yine bir maçta karşı karşıya kaçırdıkları var. Fenerbahçe maçında kaçanları gördük. Yanındakine indirse bomboş vuracak kaleye vuruyor (Ömer, Falcao, Belhanda, Henry'nin pozisyonları. Hadi biri ofsayt olsa basit oynasan 3 gol daha atmış olacaksın. Henry'nin ikinci yarıdaki karşı karşıyalarını ve Ozan tufanın çizgiden çıkardığı pozisyonu saymadım) Kasımpaşa maçında yine karşı karşıyalar kaçtı. Özellikle Henry. Ölü toprağını üzerimizden atıp bu pozisyonları değerlendirsek 5-6 olur. Ne var bu yorumda sana bunu yazdıracak anlamadım. Maçlara dair analiz yapıp daha moralli konsantre şekilde gidince iç sahada bu tip maçlarda 5 er 6 şar atıyorduk. Geçen senelerde olduğu gibi. İlk yarıya göre daha konsatre bir Galatasaray yine bu skorları bulur. Bulmalı.
Ben takima guveniyorum sampiyonluga inaniyorum ama ne zaman bu forumda 5 atariz 6 atariz havasi olsa puan kaybi yada kotu futbol oluyor sonra bazi arkadaslar bos bos elesti yapiyor .

Saat 18:25
Ortalık yine boş stadda.
Anlamak mümkün değil. Umarım dışarıdadır millet ama ben dışarıda da kalabalık görmedim.
Hayırlısı...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ilk 20 dakika onemli. Ilk yari gol atmak sart.
Falcaodan gol ve goller bekliyorum.

Bu koltuklar sanki biraz daha küçük/birbirine yakın duruyor. Doğru mu?

hamza hocamız sol kanat etkinliğimize önlem almak için norveçli balıkçı kasabı baianoyu sağ tarafa koymuş

Nordfeldt
Ahmet Flavio Toure Halil
Yasin Baiano Berat
Candeias Sio Sessegnon

Ayite, Stancu, Sefa, Erdem ve Polomat yoksa 3 ön liberoyla cikabilir Hamza. Ön tarafa Candeias, Sessegnon ve Sio'yu atip gömülecek gibi. Erdem tecrübeli ve ofansif bir bekti ama Ahmet ve Halil'le birlikte PTT seviyesinde iki bek öne cikamaz. Erken gol bulamazsak öndeki 3lü ciddi tehlike.​
@Ozan Puki @Arif Ulu @Hidayet Sarıdağ Hamza tam benim yazdigim kadroyu cikarmis. Stancu ve Ayite olsa kesinlikle böyle cikmazdi ama SIKI savunma yapmaya calisacaklar. 2 beki defansif, 3 orta sahadan 2si düz ön libero 1ide öyle ahim sahim ofansif gücü olmayan biri. orta sahadan sola destek gelecektir bir nebze ama genclerin hedefi alan daraltmak ve top bizdeyken 5-4-1/ 4-4-2'ye dönmek. kulübede hamle gücü olarak bir rahmetullah var yetenekli, onu da pek oynatmiyor. erken golü atamazsan rakibin direnc kazanacagi bir müsabaka.

Bu koltuklar sanki biraz daha küçük/birbirine yakın duruyor. Doğru mu?

Fark yok fazla. Yerdeki numaralar da aynı yere denk gelmiş. Ama bazı boşluklar veya 10 cm lik aralıklar vardı bir kaç koltukta bir. Onlar kapanmış. Sıra boyunca hiç boşluk yok.

Yav yemin ederim şaka gibi abi. Şampiyonluğa gidiyoruz stada bak. Bomboş. 3 maç üst üste maça gelmeyenin kombinesini direkt iptal edeceksin. Başka çözümü yok bu işin...

20 yıl sonra gelen Fener galibiyetinden sonra bile tribünlerin boş kalması Galatasaray'ın ülkede neden rakipsiz olduğunu gösteriyor olsa gerek. Tabii Avrupa'da falafoş olup esas hedefimizden yine sapmamızın da etkisi olmuştur diye umut ediyorum. Genel toplamda işin gerçeği ise biletlerin hayvan gibi pahalı olmasından ileri geliyordur.

ESCMRfCXkAI1S8Y

Geri
Üst Alt