Olcay Sunucu
Yeni Üye
- 30 Eylül 2017
- 33
- 67
- 263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben takima guveniyorum sampiyonluga inaniyorum ama ne zaman bu forumda 5 atariz 6 atariz havasi olsa puan kaybi yada kotu futbol oluyor sonra bazi arkadaslar bos bos elesti yapiyor .Sahanda Gençlerbirliğine yeniliyorsan bırak ligi, oynama. Skor tahminim yüzünden bunu dediysen Galatasaray çok gol kaçırıyor. Malatya maçında sadece kale içinden 3 gol kaçırdı. Feghouli'nin yine bir maçta karşı karşıya kaçırdıkları var. Fenerbahçe maçında kaçanları gördük. Yanındakine indirse bomboş vuracak kaleye vuruyor (Ömer, Falcao, Belhanda, Henry'nin pozisyonları. Hadi biri ofsayt olsa basit oynasan 3 gol daha atmış olacaksın. Henry'nin ikinci yarıdaki karşı karşıyalarını ve Ozan tufanın çizgiden çıkardığı pozisyonu saymadım) Kasımpaşa maçında yine karşı karşıyalar kaçtı. Özellikle Henry. Ölü toprağını üzerimizden atıp bu pozisyonları değerlendirsek 5-6 olur. Ne var bu yorumda sana bunu yazdıracak anlamadım. Maçlara dair analiz yapıp daha moralli konsantre şekilde gidince iç sahada bu tip maçlarda 5 er 6 şar atıyorduk. Geçen senelerde olduğu gibi. İlk yarıya göre daha konsatre bir Galatasaray yine bu skorları bulur. Bulmalı.
Koltuklari mi yenilemisler ustat?
Zahmet etmislerTürk Telekom Stadyumunda yeni koltuk montajına başlandı. Batı Alt tribününde yeni koltuklar yerlerini aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 73332
Ekli dosyayı görüntüle 73333
Ekli dosyayı görüntüle 73334
@Ozan Puki @Arif Ulu @Hidayet Sarıdağ Hamza tam benim yazdigim kadroyu cikarmis. Stancu ve Ayite olsa kesinlikle böyle cikmazdi ama SIKI savunma yapmaya calisacaklar. 2 beki defansif, 3 orta sahadan 2si düz ön libero 1ide öyle ahim sahim ofansif gücü olmayan biri. orta sahadan sola destek gelecektir bir nebze ama genclerin hedefi alan daraltmak ve top bizdeyken 5-4-1/ 4-4-2'ye dönmek. kulübede hamle gücü olarak bir rahmetullah var yetenekli, onu da pek oynatmiyor. erken golü atamazsan rakibin direnc kazanacagi bir müsabaka.Nordfeldt
Ahmet Flavio Toure Halil
Yasin Baiano Berat
Candeias Sio Sessegnon
Ayite, Stancu, Sefa, Erdem ve Polomat yoksa 3 ön liberoyla cikabilir Hamza. Ön tarafa Candeias, Sessegnon ve Sio'yu atip gömülecek gibi. Erdem tecrübeli ve ofansif bir bekti ama Ahmet ve Halil'le birlikte PTT seviyesinde iki bek öne cikamaz. Erken gol bulamazsak öndeki 3lü ciddi tehlike.
Twitter'da buna benzer birkaç yorum gördüm ben de. Kapasiteyi arttırmak amacıyla mı böyle yapmışlar acaba.Bu koltuklar sanki biraz daha küçük/birbirine yakın duruyor. Doğru mu?
Bu koltuklar sanki biraz daha küçük/birbirine yakın duruyor. Doğru mu?
Daha maca var, sakin abiYav yemin ederim şaka gibi abi. Şampiyonluğa gidiyoruz stada bak. Bomboş. 3 maç üst üste maça gelmeyenin kombinesini direkt iptal edeceksin. Başka çözümü yok bu işin...